Milletvekili adayı İbrahim Gül İTSO’yu ziyaret etti

MHP Hatay milletvekili adayı İbrahim Gül, İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve ilçe yönetimi İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular. MHP Hatay milletvekili adayı İbrahim Gül, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a kapıda çiçek takdiminde bulundu. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Yıllardır İskenderun’da siyasettesiniz ve partinize hizmetiniz var. Umarım bu hizmetlerinizin karşılığını alırsınız.

Seçimlerin ülkemize ve bölgemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz her zaman söylediğimiz bir şey var İskenderun’un menfaatine olan her konuda elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi. Ziyarette konuşan MHP Hatay milletvekili adayı İbrahim Gül ise, “Son yıllarda hükümetin yanlış politikası sonucunda komşu ülkelerimizle olan ticari ve kültürel ilişkilerimiz bozuldu, bu da ticaretimizi olumsuz yönde etkiledi. Özellikle Suriye ve diğer arap ülkelerine yapılan ihracatların düşmesi bölge ve ülke ekonomisini önemli zararlar verdi.

Bizler yeni bir soluk, yeni bir iktidar ile komşularımızla olan sorunları düzeltmek için 10 milletvekili adayımız ile birlikte çalışıyoruz.” Şeklinde konuştu. MHP Hatay milletvekili adayı İbrahim Gül’ün ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO yönetim kurulu üyeleri Adnan Mursaloğlu, Bülent Seküçoğlu, Gassan Kuran ve Necat Özkaya da hazır bulundular.

MHP GÜL İTSO ZİYARETİİ (1) MHP GÜL İTSO ZİYARETİİ (2) MHP GÜL İTSO ZİYARETİİ (4) MHP GÜL İTSO ZİYARETİİ (6) MHP GÜL İTSO ZİYARETİİ (9)