Başkan Savaş, Programlarına Payas ve Dörtyol ilçesinde kaldığı yerden devam etti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Programlarına Payas ve Dörtyol ilçesinde kaldığı yerden devam ederek hemşehrileri ile buluştu

Başkan Savaş hemşehrileri ile Payas İlçesi Sincan,Kozludere,Çağlalık mahallerinde bir araya gelerek bölge sıkıntılarının birinci ağzı olan mahalle sakinlerden dinledi.
Hatay’ın sıkıntılarının çözümü yolunda hemşehrileri ile ilçe ilçe mahalle mahalle gezen başkan Savaş, Payas bölgesinde yaptığı ziyaretlerde sıkıntıları dinleyerek çözüm üretti. Acil olan sorunlar için bir takım notlar alarak telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.
Başkan Savaş yaptığı konuşmada; ” Göreve geldiğimiz 30 Mart 2014’den bu yana canla başla hemşehrilerimizin rahat ve ferah bir biçimde yaşaması için çalışıyoruz. Alt yapısız ve içme suyu şebekesiz yer bırakmıyoruz. Bunun yanı sıra il geneli başlatmış olduğumuz asfaltlama çalışmaları ile Hatay geneli asfaltlanmadık yol bırakmayıp bir çok önemli noktayı beton asfalt ile tanıştırdık. Geriye kalan mahallelerimizde beton asfalt ile tanıştırıp asfaltlanmadık yol bırakmayacağız.” diyerek Payas halkına rahat bir nefes aldırdı.
Soruları yanıtlayan Başkan Savaş, Vatandaş tarafından gelen içme suyu fiyatları sorusuna da açıklık getirdi.
Savaş; ”İçme suyu fiyatları Büyükşehir Belediyemizin Meclisinde bütün siyasi partilerin temsilcileri ve komisyonunda onaylaması ile alınan bir karardır. Siyasi kaygı güdüp hemşehrilerimiz için önemli olan su fiyatlarını siyasete karıştıranlar, hemşehrilerimizin Büyükşehir Belediyemize karşı kışkırtmakta ve HBB’ye iftira atmaktadır. Mecliste halkımızın yararına olan bir çok maddeyi onaylamayarak halkı hizmet alma noktasında zor duruma sokanlar,vatandaşı sadece ve sadece oy sandığı olarak görmektedirler. Meclisten çıkan her kararın kanıtı elimizde kamera görüntüleri olarak mevcuttur. İçme suyu gibi bir sorunu siyasi kaygı güderek kışkırtma politikalarına girenler 7 haziran da hezimete uğrayacaklardır.” dedi.

HBB-BASIN-YAYIN-1JPG HBB-BASIN-YAYIN-2JPG HBB-BASIN-YAYIN-3JPG