SARISEKİ MAHALLESİ YAĞMUR SORUNLARINDAN KURTULUYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), İskenderun Sarıseki Mahallesi’nde başlattıkları çalışma ile yağmursuyu ve kanalizasyon sorunlarının kökten çözüleceğini duyurdu.

HATSU Genel Müdürlüğü, Sarıseki Mahallesi genelinde yağmur sonrasında oluşan su birikintilerinin önlenmesi ve kanal hatlarını yenileme çalışmaları kapsamında 100 metre yağmursuyu hattı döşendiğini açıkladı.

Mahallenin eğimli olmasından dolayı yağmur sularının evlere ve iş yerlerine yarattığı baskınları engellemek amacıyla çalışmalarını devam ettiren HATSU, Osman Gazi Caddesi’nde bulunan yağmursuyu hattını da yenileyip dereye deşarj olması için bağlantılarının yapıldığını duyurdu.

Eğimli bölgelerde yağmur sularının sıkıntı yaratmaması amacıyla mücadele verildiğini belirten İdare, 1 kepçe ve 3 personelin çalışmayı tamamladığını bildirdi.SARISEKİ MAHALLESİ YAĞMUR SORUNLARINDAN KURTULUYOR (1) SARISEKİ MAHALLESİ YAĞMUR SORUNLARINDAN KURTULUYOR (2) SARISEKİ MAHALLESİ YAĞMUR SORUNLARINDAN KURTULUYOR (3) SARISEKİ MAHALLESİ YAĞMUR SORUNLARINDAN KURTULUYOR (4) SARISEKİ MAHALLESİ YAĞMUR SORUNLARINDAN KURTULUYOR (5) SARISEKİ MAHALLESİ YAĞMUR SORUNLARINDAN KURTULUYOR (6)