Mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştirildi

İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerince ilçede yer alan ana arterlere, orta refüjlere ve meydanlara mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştirildi. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören çiçeklerin bir aylık süre içerisinde kent genelindeki tüm park, bahçe, meydan, cadde, sokaklarda bulunan yeşil alanlara dikileceği belirtildi. Cumhuriyet Meydanı, Meteoroloji kavşağı, Pac Meydanı ve AVM kavşağında ekipler tarafından özellikle kadife çiçeği, vapurdumanı alisyum gibi mevsimlik çiçekler dikiliyor.

İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin daha yaşanılabilir ve daha güzel bir hal alması için yürütülen çalışmalar kapsamında ayrıca çiçeklerin korunması için uyarı levhaları da yerleştiriliyor. Yapılan çalışmalarla kente ayrı bir güzellik kattıklarını belirten İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü İsmet Parlar ;”yaz sezonunda yeşil alanlara renk getiriyoruz parolasıyla ilçemizi çiçeklerle donatıyoruz. Ekiplerimizin gerçekleştirdiği çalışmaların tamamlanmasıyla şehrimiz görsel olarak renklenecek aynı zamanda yeşil dokuyu daha da artırmak için önemli bir aşamayı gerçekleştirmiş olacağız.

İskenderun dikilen bu güzel çiçeklerle renk cümbüşüne dönerek muhteşem bir görsellik ortaya çıkacak. Bu çerçevede, dekoratif şekillerle diktiğimiz bodur ağaçlar ve çiçeklerimizle kentimize girişinden itibaren ayrı bir renk ve güzellik katarken daha estetik ve hoş bir doğal görünüm oluşturuyoruz” dedi.

IMG_9109 IMG_9111 IMG_9113 IMG_9120 IMG_9124