Chp’nin adayları halkın arasında

7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala aktivitelerini artıran Chp Belen İlçe Teşkilatı, Milletvekili Adaylarını halkla buluşturuyor.

Başkan Yüksel: “Cumhuriyet Halk Partisi için değerlisiniz.”
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adaylarını açıkladığı günden bu zamana kadar ev ziyaretlerine önem veren Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Seçim Komitesinin hazırladığı ev toplantılarına Milletvekili Adaylarını dahil ediyor. Milletvekili Adaylarını halkla daha fazla buluşturarak vatandaşlarımıza “Cumhuriyet Halk Partisi için değerlisiniz.” mesajını vermek istediklerinin altını çizen Başkan Yüksel; “Partimize oy veren yada vermeyen tüm vatandaşlarımız Cumhuriyet Halk Partisi için değerlidir. Çünkü biz Atatürk’ün sosyal devlet ilkesini benimsemiş, adaletin ve refahın eşit şekilde dağıtılması için çaba sarfetmiş ve sosyal devlet ilkesinin vazgeçilmezi eşitlik kavramını savunan bir partinin yöneticileriyiz.

Aydınlık bir Türkiye için varız.” dedi. Chp Belen Gençlik Kolları’nın 28 Mayıs 2015 Perşembe günü akşamı canlı müzik eşliğinde türkü gecesi düzenleyeceklerine de değinen Başkan Yüksel; “Gençlik Kollarımızın organizesiyle önümüzdeki Perşembe akşamı bir türkü gecesi düzenleyeceğiz. Tabi ki adaylarımızda katılacak. Amacımız bu tür etkinlikler düzenleyerek adaylarımızı halkımızla bir araya getirmek ve seçim çalışmalarının stresini atmak. Buradan başta Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çerçikaya’yı ve tüm gençlik kollarını özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

Chp Belen ve Mv. Adayları halkın arasında (3) Chp Belen ve Mv. Adayları halkın arasında (5) Chp Belen ve Mv. Adayları halkın arasında (6) Chp Belen ve Mv. Adayları halkın arasında (8) Chp Belen ve Mv. Adayları halkın arasında (9)

Önceki İçerikOKUL SERVİS ŞOFÖRLERİNE YÖNELİK SEMİNER DÜZENLENDİ
Sonraki İçerikYeni Dönem İsdemir İşçisine Hayırlı Olsun