Muradiye Mahallesi’nde patlayan ana içmesuyu hattına müdahale

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), İskenderun Muradiye Mahallesi’nde patlayan ana içmesuyu hattına müdahale ederek su zayiatının önlendiğini açıkladı.

HATSU Genel Müdürlüğü, eskiyen ve çürüyen hatları yenileme çalışmaları kapsamında sorunlara anında müdahale edildiğini ve kalıcı çözümler üretilerek geleceğe yönelik projelerin devam ettiğini duyurdu.

Hatay genelinde içmesuyu ve kanalizasyon hatlarında oluşan sorunların bildirilmesi daİSKENDERUN SANAYİ ESNAFI HATSU'YA MİNNETTAR (1) İSKENDERUN SANAYİ ESNAFI HATSU'YA MİNNETTAR (2) İSKENDERUN SANAYİ ESNAFI HATSU'YA MİNNETTAR (3) İSKENDERUN SANAYİ ESNAFI HATSU'YA MİNNETTAR (4)hilinde hızlı bir şekilde müdahale eden ekipler, İskenderun’a Bağlı Muradiye mahallesi 323/1 sokaktaki ana içmesuyu hattında oluşan patlağa müdahale ederek 4 metrelik yeni hat döşedi.

Sorunlara anında müdahale edilerek hem vatandaşın hem de su sorunlarının önlendiğini belirten İdare, 1 kepçe 1 kamyon ve 2 personel tarafından hattın yenilenerek bölge esnafının rahatladığını açıkladı.