İskenderun Belediyesinden Sokak Hayvanları Duyarlılığı

İskenderun’da bir otomobilin çarparak ayaklarını kırdığı köpeğin ayakları, İskenderun Belediyesi Veteriner Hekimleri tarafından alçıya alındı. E-5 Karayolu üzerinde otomobilin çarpması sonucu ayakları kırılan köpek, duyarlı bir vatandaşın İskenderun Belediyesine haber vermesi üzerine, Veteriner Hekimler tarafından İskenderun Belediyesi Hayvan Barınağına götürülerek tedavi altına alındı.

Belediye hayvan barınağında yapılan muayene sonucu ayağı kırılan köpeğin iyileştirilmesi için gerekli tüm çaba gösterildi. İskenderun Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Fevzi Özkan;“ çevre, hayvan ve halk sağlığına yönelik koruyucu çalışmalar kapsamında çevre kalitesi yüksek ve yaşanabilir bir kent için İskenderun Belediyesi tarafından başıboş dolaşan köpeklerin toplanıp getirildiği hayvan barınağımız üst düzeyde hizmet vermektedir. Son vakada görüldüğü gibi vatandaşlarımızdan gelen ihbarlara karşı çok duyarlıyız. Bir cana zamanında müdahale ederek iyileşmesine yardımcı olduk”dedi.

İskenderun Belediyesi ekiplerinin müdahalesi ile iyileşme gösteren köpeğin sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenen vatandaşımız iyi ki İskenderun Belediyesini aramışım, anında müdahale ettiler. Çok sevinçli ve mutluyum, tüm ekibe teşekkür ediyorum dedi.

YARALI KÖPEK 3 YARALI KÖPEK 2 YARALI KÖPEK  1 YARALI KÖPEK   4

Önceki İçerik16 adet modern muhtarlık evlerinin yapımına başlanıyor
Sonraki İçerikDörtyol ve Antakya’da Elektrik Kesintisi