Chp Belen’den pazar mesaisinde

Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel Güzelyayla (soğukoluk) Mahallesi ve Müftüler Mahalesi’ndeki piknik alanlarını ziyaret ettiler.
Vatandaşlardan yoğun ilgi
Chp Belen İlçe Teşkilatı Fevzi Yüksel başkanlığında hafta sonu mesai yaptı. Hafta sonu programlarında Güzelyayla (soğukoluk) Mahallesi ve Müftüler Mahallesi piknik alanlarındaki piknik yapmaya gelmiş vatandaşlar vardı. Yazın gelmesiyle bir hayli kalabalıklaşan piknik alanlarında vatandaş ziyaretleri renkli görüntülere sahne oldu. Mahalle sorumluları ve Mahalle Muhtarlarının da ziyarete katıldı. Chp Hatay Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu’nun programlara katılması vatandaşlarla ilginç diyaloglar yaşanmasına neden oldu. Piknik yapmaya gelmiş her ailenin yanına giderek “hayırlı hafta sonları” dilediklerini ifade eden Başkan Yüksel, amacın “Cumhuriyet Halk Partisi’nin her yerde olduğunu göstermek” olduğu dile getirdi. Vatandaşlardan destek aldıklarını ifade eden Başkan Yüksel, 8 Haziran günü ülkemiz için ve vatandaşlarımız için “aydınlık bir geleceğin başlayacağı gündür.” ifadelerini kullandı.

Chp Hatay Mv. Adayı Mevlüt Dudu, Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve partililer vatandaşlarla biraraya geldi (4) Chp Hatay Mv. Adayı Mevlüt Dudu, Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve partililer vatandaşlarla biraraya geldi (6) Chp Hatay Mv. Adayı Mevlüt Dudu, Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve partililer vatandaşlarla biraraya geldi (8)