16 adet modern muhtarlık evlerinin yapımına başlanıyor

İskenderun Belediyesi, tarafından 16 adet modern muhtarlık evlerinin yapımına başlanacak. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yapımına başlanan muhtarlık evini proje çalışmalarını inceleyerek bir an önce başlanması talimatını verdi. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Muhtarlık Binalarının yapım işinin ihale aşamasının bittiğini ve 08.06.2015 tarihinde ihalesinin yapılacağını belirttiler.

Seçim beyannamesinde halka verdiği sözleri, tek tek hayata geçiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şimdi de muhtarlara verdiği sözü yerine getirdi. Modern muhtarlık binalarıyla şehrin farklı bir kimlik kazanacağını kaydeden Başkan Dingil;”artık muhtarlarımız daha modern şartlarda vatandaşlarımıza hizmet verecekler. Halkımızın gözbebeği olan muhtarlarımızın bizden talepleri olan muhtar evi projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yıllardır muhtarlarımızın hangi zor şartlarda, kiralarda, dar ve küçük alanlarda hizmet ettiklerini biliyorum. Artık bu durumlarda muhtarlarımızı bırakmayacağız”dedi.

Şehrimizde bulunan Süleymaniye, Pirireis, Hürriyet, Denziciler, İsmet İnönü, Numune, Pınarbaşı, Modernevler, Sarıseki, Gürsel, Barbaros, Akarca, Kaledibi, Savaş, Esentepe ve Gültepe Mahallelerine ilk etapta 16 adet Muhtarlık binası yapılacak.

muhtareviyapılıyor

Önceki İçerikArsuzlu öğrenciler, hayallerindeki Arsuz’u kompozisyon, resim ve şiirlerle anlattı
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesinden Sokak Hayvanları Duyarlılığı