YOL VE KALDIRIM YAPIM SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

İskenderun Belediyesi tarafından 06.Mayıs.2015 tarihinde çeşitli firmaların katılımı ile ihale edilen kilitli parke taşı ile kaldırım ve yol yapılması yapım işi ihalesinin sözleşmesi İskenderun Belediyesi ile Aslar İnşaat ve Tic.A. Ş arasında imzalandı. Böylelikle 200 iş günü içerisinde bitirilecek olan kilitli parke taşı ile yol ve kaldırım yapım hizmetine 25.Mayıs.2015 tarihinde başlanacak.

İlçe sınırları içerisinde bulunan mahalle, sokak ve yaylalarda yapılacak olan iş için İskenderun Belediyesi tarafından iş yeri teslimi yapıldı. Sözleşme sonrası bir açıklamada bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi’nin rekabete dayalı şeffaf, açık ve herkesin katılabileceği ihaleleri başarıyla tamamladığını söyleyerek, “İskenderun artık şehir olarak değişim içerisinde. Belediye olarak bizlerde bu değişime paralel hizmet ve projeler üretiyoruz. Şehrimizin kronikleşmiş sorunlarını birbir çözüyoruz. Mahallelerimizdeki yol ve kaldırımlar kilitli parke taşı ile döşenecek.

Nüfusun yoğun olduğu kaldırımlarda görme engelliler için iz yolu yapılacak. Yol ve kaldırımlarımızı engellilerin rahatlıkla kullanacağı şekilde tanzim edeceğiz ve İskenderun engelsiz bir şehir olacak. Yıllardır sokak ve caddelerimizde oluşan bozuklukları gidereceğiz” diye konuştu. İskenderun Belediyesi tarafından imzalanan sözleşme ile 40.000 m2 6 cm yüksekliğinde çeşitli renk ve desende parke taşı ile döşeme işi,182.650 m2 8 cm yüksekliğinde çeşitli renk ve desende parke taşı ile döşeme işi,41.207 m2 buhar kürlü beton bordür döşeme işi,10.000 metre 40×40 cm ebatlarında görme engelli taşı işi yapılacaktır.

imzalandı