Özel İskenderun Gelişim Hastanesi hemşireleri gecesi

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi hemşireleri, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Grand Plaza’da gerçekleştirilen gecede bir araya geldi. Düzenlenen etkinliğe hemşirelerin yanı sıra; hastane yöneticileri, hekimler ve sağlık çalışanları katıldı.
Hemşirelerin özveri ile hizmet sunduklarını ifade ederek gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Başhekim Op. Dr. Recep Aydın, “Kendilerinden ziyade hastalarını düşündüğünü her zaman ortaya koyan fedakâr ve cefakâr hemşirelerimizin Hemşireler Haftasını kutlar, mutluluk ve başarılarla dolu güzel günler dilerim” açıklamasında bulundu.
Hastalara hizmeti ilke edindiklerini ifade ederek konuşmasına başlayan Başhemşire Hatice Uygun ise, hemşireliğin ekip çalışmasını gerektiren bir iş olduğunu ifade ederek, bu zorlu görevde yer alan tüm meslektaşlarının gününü kutladı.
Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Başhekim Op. Dr. Recep Aydın, Başhemşire Hatice Uygun’a plaket ve çiçek takdim etti. Geceye katılan hemşireler ve sağlık çalışanları, canlı müzik eşliğinde, geç saatlere kadar doyasıya eğlendi.

2 3 5 6 7

Önceki İçerikSatranç Şölenine yoğun katılım
Sonraki İçerikArsuz’un Yeni Mekanı ”Bi Sevsen Cafe” Damak Tadıyla Büyülüyor