Ticaret Meselek Lisesi Mezunları dayanışma gecesinde buluştu

İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen dayanışma gecesinin bu yıl 10.cusu düzenlendi. Beyaz saray Restaurantta düzenlenen gecede yıllar sonra öğrenci ve öğretmeneler buluştular.

İskenderun ticaret Meslek Lisesi binasınnı yıkılmasına çok üzülen öğretmen ve öğrenciler, hatıralarını buluştukları gecede anlattılar. Yemekli düzenlenen gecede Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği yönetimi sahneye çıkarak davetlilere hoş geldiniz dediler. Ardından İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Fuat Kaya, “Yılda bir kez da olsa okulumuzda yıllıranı eğitime ve öğrencilerine adayan öğretmenlerimiz ve öğrenci arkadaşlarımız ile biraraya gelmek, o günleri yad etmek istedik.

Bizler okulumuzdan mezun olduğumuz günden bu yana birbirimizden hiç koopmadık. Okul arkadaşlığı ve o günlerin anıları yıllar geçsede hale tap taze o günleri asa unutamayız. Bu anlamlı gecemize katılan tüm öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımızı hoş geldiniz diyorum” dedi. Gecede İskenderun Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinin okul döneminde çekinmiş oldukları fotoğraflar slayt olarak gösterimi yapıldı. Türkiye’nin değişik illerinden gelen ve 40-50 yıl önce bu okulda görev yapan öğretmenler da sahneye çıkarak, hep birlikte öğrencilerini selamlamaları esnasında duygu dolu anlar yaşandı. Bazı öğretmen ve öğrencilerde okudukları şiirle gecey ayrı bir renk kattılar. İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunu öğretmen ve öğrenciler gece boyunca canlı müzik eşliğinde halay çektiler oynadılar.

tic (1) tic (2) tic (3) tic (4) tic (5) tic (6) tic (8)