MİNİK SATRANÇCILARA BELEDİYE DESTEĞİ

İskenderun Belediyesi sporun tüm branşlarına destek olmaya devam ediyor. İskenderun Belediyesi, Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Minikler Satranç Şöleni 23.05.2015 Cumartesi günü saat:13.00’da başlayacak.

İskenderun Gençlik Merkezinde yapılacak olan turnuvaya 3-4-5 ve 6 yaş gruplarına ait minikler katılabilecek. Yarışma sonunda dereceye girenlere çeşitli hediye ve kupalar verilecek. Minikler Satranç turnuvası ile ilgili olarak düşüncelerini açıklayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sosyal belediyecilik anlayışıyla çocuklar adına böyle bir etkinlik düzenlediklerine vurgu yaparak şunları kaydetti; “İskenderun Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu çok önemsiyoruz. Geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayacak sosyal projeleri hayata geçirmenin mücadelesi içerisindeyiz.

Sosyal projeler kapsamında satranç turnuvası etkinliği sayesinde zeki, akıllı, atak genç nesiller yetişeceğine inanıyorum. Amacımız çocukların küçük yaşta satranca olan ilgisini arttırmak ve savunma olgusunu geliştirebilmektir. Bu duygu ve düşünceler içerisinde bu şölenin geleneksel hale gelmesini istiyoruz. Satranç turnuvasına katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve destek veren ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi. Cumartesi günü başlayacak olan minikler satranç şölenine yaklaşık 350 civarında minik katılımcı bekleniyor.

 

Önceki İçerikBİLİNÇSİZ AVLANMA LEYLEĞİ BACAĞINDAN ETTİ
Sonraki İçerikTicaret Meselek Lisesi Mezunları dayanışma gecesinde buluştu