Park ve Bahçeler yenileniyor

İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaz dönemi çalışmaları kapsamında “parklar hayat buluyor”projesine destek olarak şehir genelindeki kötü görüntüleri sonlandırıyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatı ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sahil yürüyüş yolu üzerinde bulunan boş alan üzerinde iyileştirme çalışmalarına başladı.

İskenderun halkının yoğun olarak kullandığı Atatürk Anıt Alanı ile Teysir Çay Bahçesi arasında kalan boş ve kötü görüntü içerisindeki alan yeni düzenlemeler ile halkın kullanımına açılacak. Çalışmaları yerinde inceleyen İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü İsmet Parlar yapılacak çalışmalar tamamlandığında kötü görüntünün son bulacağını ve vatandaşların oturup dinlenebileceği bir yaşam alanı yaratacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in özellikle yeşil alan ve parklar konusunda çok hassas olduğuna dikkat çeken Park ve Bahçeler Müdürü Parlar;”Başkanımızın talimatı ile çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İki ayrı ekip ile kısa bir zaman içerisinde bu gördüğünüz alanı yaşanabilir bir hale getireceğiz. Burasını ağaçlandıracağız, çiçeklendireceğiz. Oturma Bankları ve çimlendirmesi ile bambaşka bir hale gelecek. İskenderun halkı burada denize nazır temiz hava alabilecek.

Yaptığımız çalışmaları gören vatandaşlar bizleri tebrik ediyorlar. Halkımız tarafından sevilen ve takdir gören hizmeti yapmak bizler için her zaman onurdur. Bittiğinde halkın rahat kullanabileceği yeşil bir alan yaratmış olacağız”dedi.

DSC_0051 DSC_0057 DSC_0065 DSC_0075