19 Mayıs ateşi Arsuz’u sardı!

Arsuz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası nedeniyle ‘Gençlik Yürüyüşü’ düzenlendi. Arsuz sokaklarını ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’, ‘Kırmızı – beyaz.. En büyük Türkiye’ sloganlarıyla inleten gençler, Ata’nın emanetine sonsuza kadar sahip çıkacakları mesajını verdi.
Arsuz Köprüsü’nden başlayan ve şehir merkezi boyunca devam eden yürüyüşe Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, Arsuz Garnizon Komutanı Deniz Albay Mutluhan Algür, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü H. Osman Akçakoca, Arsuz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bayram Ali Kalfa, Arsuz Nufüs Müdürü Sevinç Köklü, Arsuz Mal Müdürü Nurhal Parlak, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Gençlik Marşı eşliğinde, ellerinde Türk bayrakları ile yürüyen öğrenciler, alkış tufanıyla ortaya güzel görüntüler çıkarırken, esnaf ve vatandaşlarda gençlere alkışlarla karşılık vererek, kameraya çekti.
Yürüyüş sonrası öğrencilerle sohbet eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, tüm öğrencilerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, “Mustafa Kemal Atatürk, bu ülkeyi siz gençlere emanet etti. Türkiye’yi daha ileriye taşıyacak olanlar sizlersiniz” dedi.

IMG_3083 IMG_3084 IMG_3096 IMG_3113 IMG_3120 IMG_3126 IMG_3138