CHP İktidara Koşuyor

Chp Belen mitingten mitinge koşuyor.
Fevzi Yüksel başkanlığındaki Chp Belen ilçe Teşkilatı, Belen bölgesinde kitlesel mitingler düzenleyerek halkla kucaklaşıyor.
Seçim startını verdikten bu yana durmadan çalıştıklarını ve seçmenin, vatandaşın her gününde yanında olduklarını ifade eden Başkan Yüksel her kesimden oy beklediklerini söyledi. İskenderun’da Seçim Bürolarının açılışlarına bile katıldıklarını vurgulayan Başkan Yüksel; “Bu seçim döneminde Hatay’ı tüm Türkiye, Belen’i ise tüm Hatay konuşacak.” ifadelerini kullandı.

Fatihliler Chp’nin Adaylarıyla buluştu.
Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel’in, Gençlik Kollarıyla organize ettiği Fatih Mahallesi açık hava toplantısına Chp Hatay Milletvekili Adaylarından M. Riyat Kırmızıoğlu ve Sonay Aykut katıldı. Miting havasında geçen açık hava toplantısının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Fevzi Yüksel gerçekleştirdi. Herkesten ve her kesimden oy isteyeceklerini kaydeden Başkan Yüksel mahalle sakinlerini Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy toplamaya çağırdı. Cumhuriyet Halk Partisi Seçim Bildirgesini anlatmakla bitiremeyeceğini söyleyen Aday Aykut’a ve “sadece yaşanacak bir Türkiye inşa etmeye gelmiyoruz. Ülkemizi bu hale getirenlerden hesap sormaya da geliyoruz” diyen Aday Kırmızıoğlu’na yoğun ilgi vardı.

Chp’nin Adayları Cırtıman Mahallesindeydi.
Cırtıman Mahallesi Ada mevkiinde HBBB Sn. Lütfü Savaş ve adaylarında katılımıyla toplantı düzenlendi. Mahalle sankinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen gündüz toplantısına Adaylardan Mevlüt Dudu, M. Riyat Kırmızıoğlu ve Sonay Aykut katılırken, Chp Belen İlçe Teşkilatı da eşlik etti. Toplantıya katılan vatandaşlara Seçim Bildirgesinin basılı olduğu broşürler dağıtılırken, Çocuklara ise balonlar verildi.

Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel açılış konuşmasını yaparken (1) Chp Hatay Mv. Adayı M. Riyat Kırmızıoğlu halkla kucaklaşıyor (1) Chp Hatay Mv. Adayı Sonay Aykut halkla kucaklaşıyor (1) Cırtıman Mahallesi Ada Mevkiinde toplantı düzenlendi (1) Cırtıman Mahallesi Ada Mevkiinde toplantı düzenlendi (5) Cırtıman Mahallesi Ada Mevkiinde toplantı düzenlendi (7) Cırtıman Mahallesi Ada Mevkiinde toplantı düzenlendi (8) Cırtıman Mahallesi Ada Mevkiinde toplantı düzenlendi (9) Fatih mahallesi mitinginden coşkulu anlar (2)

Önceki İçerikMHP Hatay Kadın Kolları Durmak Bilmiyor
Sonraki İçerikMustafa Kemal Üniversitesi’nde Resim Sergisi Açıldı