Riyat Kırmızıoğlu Salı Pazarı Esnafını Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken, halkla içiçe olmaya, onların dertlerini, sorunlarını ve beklentilerini dinlemeye devam ediyor.
Hatay’ın Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesi Salı Pazarı’nı ziyaret eden Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Pazar esnaflarıyla ve alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet etti, dertlerini dinledi.
Esnafların sorunlarını dinlerken, fiyatların yüksekliği ve piyasanın kötü olmasından dolayı şikayetlerini not alan Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, CHP iktidarında bu sorunların tümüyle ortadan kalkacağı sözünü verirken, vatandaşların fiyatların yüksekliğinden pazara sadece temel ihtiyaçlarını almaya gittiklerini ve bu ihtiyaçların dahi bir çoğunu ya az alarak ya da hiç alamadan evlerine döndüklerini söyledi.
İnsanların doğru ve sağlıklı bir şekilde beslenmeleri için yaş sebze ve meyve tüketmek zorunda olduklarına dikkat çeken Doktor Riyat Kırmızıoğlu, “Vatandaşlar, bir çok sebze ve meyvenin yanına yaklaşamaz hale gelmiş. Fiyatlar yüksek, hormonlu ürünler tezgahlarda bolca var. Halkın sağlığının hiçe sayıldığı günleri yaşıyoruz. Her anne evlatlarının sağlıklı büyümesi için birkaç çeşit sebze ve meyve almak durumunda iken, bu fiyatlarla bunu yapabildiklerini söyleyemeyiz. Vatandaşlar, her mutfakta bulunması gereken, hemen her yemekte kullanılan temel gıda maddelerini dahi alırken sıkıntı çekiyorlar. Böyle bir tabloda sağlıklı bireyler yetişmesi mümkün müdür” diyerek sitemini dile getirdi.
Eskisi gibi alış veriş yapamadıkları için üzgün olduklarını belirten vatandaşlar ise, Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu’na sitemlerini iletirken, çocuklarının yemek istediği bir çok meyveyi fiyatların astronomik düzeyde olmasından dolayı alamadıklarını söylediler.
Her evin ihtiyacı olan soğan ve patates gibi temel ürünleri dahi alırken az az almaya çalıştıklarını ifade eden bir çok ev hanımı, “eskiden fiyatlar uygundu. Lüks olarak gördüğümüz bazı meyve ve sebzeleri az alırdık, çocuklarımıza bölüştürürdük. Şimdi ise her evde bulunması zorunlu, her yemekte kullandığımız temel ihtiyaçlarımızı dahi karşılarken zorlanıyoruz” diyerek, Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu’ndan CHP iktidarında bu olumsuz tablonun vatandaş lehine dönüştürülmesini istediler.

RİYAT KIRMIZIOĞLU SALI PAZARI KARAAĞAÇ (1) RİYAT KIRMIZIOĞLU SALI PAZARI KARAAĞAÇ (2) RİYAT KIRMIZIOĞLU SALI PAZARI KARAAĞAÇ (3) RİYAT KIRMIZIOĞLU SALI PAZARI KARAAĞAÇ (4) RİYAT KIRMIZIOĞLU SALI PAZARI KARAAĞAÇ (5) RİYAT KIRMIZIOĞLU SALI PAZARI KARAAĞAÇ (6) RİYAT KIRMIZIOĞLU SALI PAZARI KARAAĞAÇ (7) RİYAT KIRMIZIOĞLU SALI PAZARI KARAAĞAÇ (8) RİYAT KIRMIZIOĞLU SALI PAZARI KARAAĞAÇ (9)