Yön levhaları yenileniyor

İskenderun Belediyesi tarafından özellikle araç sürücüleri başta olmak üzere vatandaşların gidecekleri yerlerin daha belirgin şekilde ortaya konulması amacıyla yön levhalarının yenilenmesi çalışmalarına başlandı. İskenderun’da Cadde, bulvar, kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet merkezlerinin bulunduğu alanların, daha kolay şekilde bulunmasına da önemli katkılar sağlayacak yeni yön levhalarının yenilenmesi çalışmaları, şehir merkezinin ana ulaşım yol güzergâhlarında gerçekleştiriliyor.

Şehir merkezindeki eskimiş ve yıpranmış levhaların değiştirildiğini, şehir içinde de ihtiyaç duyulan yerlere yeni levhalar yerleştirildiğini ifade eden İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Uçucu, şehir merkezindeki çok yönlü levhalarımızı da tıpkı ana arterlerde olduğu gibi daha modernize levhalarla yenilemeye devam edeceğiz dedi. İskenderun Belediyesi tarafından, ihtiyaç duyulan yerleri tespit edilen ve Belediyemiz ekiplerince yerlerine monte edilen levhalara ilişkin açıklamada bulunan Zabıta Müdürü Uçucu;” ilçe içerisindeki resmi kurumları gösteren yer ve yön tabelalarının yenilenmesine ihtiyaç duyulmuştur.

Özellikle ilçemize ziyarete gelen veya resmi bir kurumda işi olan vatandaşlarımızın resmi kurumları kolaylıkla bulabilmesi için, bu çalışmalara başladık. Şehir genelinde resmi kurumları gösteren yer ve yön tabelaları muhtelif yollara ve kavşaklara yerleştirilecektir” şeklinde konuştu.

SÜRÜCÜLERE KOLAYLIK 1 SÜRÜCÜLERE KOLAYLIK 2 SÜRÜCÜLERE KOLAYLIK 3