İskenderun Belediyesinde Kapalı Kapılar Arkasındaki İhale Devri Bitti

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açılan kaldırım parke, bordür döşeme ihalesi yapıldı. İskenderun halkı tarafından merakla beklenen ihale 06.Mayıs.2015 tarihinde İskenderun Belediyesi Brifing salonunda yapıldı. İhale komisyonu tarafından açılan 3 zarf neticesinde firmaların belirlediği yapım işi maliyet bedelleri açıklandı. İhale komisyonu değerlendirmesini tamamladıktan sonra katılımcı tarafından işe başlama gerçekleştirilecek.

İhale sonrasında açıklamada bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da artık kapalı kapılar ardında ihale döneminin sona erdiğine vurgu yaparak, yeni dönemde tüm ihalelerimiz şeffaf bir ortamda, basın büromuzun görüntülü çekimi ile kayıt altına alınmaktadır dedi. İhale sonuçlandıktan sonra bir an önce şehrin dört bir yanında kaldırım işlerine başlayacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil;”vatandaşlarımızın kaldırım hizmetini beklediklerini biliyorum. Onlara bir an önce hizmeti götüreceğiz. İskenderun Cadde ve sokakları yepyeni kaldırımlarına kavuşacak”dedi.

İhaleye katılım gösteren firmalar, İskenderun Belediyesi bünyesindeki ihale ortamından dolayı yönetimi kutladıklarını ifade ederek, bizler ülkenin çeşitli yerlerinde ihalelere katılıyoruz. Burada gördüğümüz ortamdan dolayı yetkililere teşekkür ediyoruz.

IMG_7521 IMG_7522 IMG_7526 IMG_7528