Heyecanımın bittiği gün ben yokum

İskenderun Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Mehmet ALĞAN, Çelik İş Sendikasını ziyaret etti.
Heyecanımın bittiği gün ben yokum…
İskenderun Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Mehmet ALĞAN, Çelik İş Sendikası Genel Başkanı A. Cengiz Gül’ü ziyaret etti. Ziyarette İskenderun Şube Başkanı Mehmet Demir Genel Mali Sekreter Bayram Altun ve İskenderun Şube Yönetim Kurulu katıldı.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Cengiz Gül sizin gibi genç bir vekil adayını karşımda görmek beni mutlu etti. Siz gençler ülkenin geleceğindeki temel taşlarsınız bende ilk seçimimi 23 yaşında kazanmıştım bana oy verenler bile, bizi bu çocuk mu temsil edecek diye kendilerini sorguluyorlardı ama yaptığım çalışmalar ve verdiğim kararları gördüklerinde verdikleri oyların boşa gitmediğini anladılar. Bizler Çelik İş Sendikası olarak işçinin alın terinin bekçisi olduk hala bu koltukta oturuyorsam heyecanımı kaybetmediğimden dolayıdır insanda heyecan olmalı, heyecanın bittiği gün o koltuktan kalkılmalı ben hep bu düşüncelerle yaşadım dedi.
Konuşmasının devamında sizi çok tanımıyorum bunun nedeni de daha genç yaştasınız yapılan spekülasyonları doğru bulmuyorum bizler Anadolu’da hep birlikte yaşamışız kız alıp kız vermişiz Türk Milliyetiliğinede Kürt Milliyetciliğinede karşıyım sen bugüne kadar temsil edilmeyen tepelerin çocuğusun yani halktan birisin baba evinde sanırım Kocatepe mahallesinde, tepe mahalleler ve Hatay senden çok şeyler bekliyor dedi.
Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Mehmet ALĞAN ise; Sözlerinizden ve motive eden ifadelerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum, Ak Partinin başlattığı bu gençlik akımı dilerim ki her kurum ve kuruluşa örnek olur biz gençler büyük bir aileyiz 18-30 yaş arası 16 milyon seçmenimiz var biz gelecekte değil bu günde varız dedi.
ALĞAN; Gençlere geçmişimizi iyi anlatmalıyız 2001 den önce yaşanan krizleri sağlık alanında yaşanan krizleri ekmeğe muhtaç olduğumuz o günleri iyi anlatmalıyız bizim jenerasyonumuz bu sorunlarla büyümedi çünkü güçlü bir iktidarın meyvelerini yedik şu anda Türkiye’nin sorununun yanında dünyada zulüm gören herkese kucak açan bir Türkiye var bunun en büyük örneği Suriyeli sığınmacılar. Türkiye artık bölgesinde güçlü bir ülke. Her toplum daha iyi şartlarda yaşamak ister ve bunu da hak eder, bunun içinde bu seçim çok önemli ya bu istikrar devam edecek ya da 2001 öncesine geri döneceğiz dedi.

DSCF9751 DSCF9754 DSCF9757 DSCF9784