Herkes İçin Yaşanacak Türkiye İstiyoruz

Atatürkçü Düşünce Derneği’ni ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu:
Herkes İçin Yaşanacak Türkiye İstiyoruz..
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayları Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Ziraat Mühendisi Sonay Aykut, İskenderun Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ali Akyol ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.
Karşılıklı samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Türkiye’nin ciddi bir rejim tehdidiyle karşı karşıya olduğunu ifade ederek, “Bu ülkenin siyasi görüş farklılıkları olsa dahi Gazi Mustafa Kemal’in bize bıraktığı “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” ilkesine uyabilmek adına 1923’te kurulan ve halende bunu şerefle onurla sürdürmeye çalıştığımız, kuvvetler ayrılığına dayalı bir sistem olan, demokratik laik hukuk devleti devam ettirebilmek adına çok önemli bir seçime gidiyoruz.

Rejim değiştirebilmek adına geriye doğru gidişin ayak seslerini bize hissettirdikleri için artık Türkiye’de herhangi birimizin farklı davranmaması gerekiyor. Daha önce hangi siyasi partiye sempati kurmuş olursak olalım, hatta bunu sandıklara farklı farklı yansıtım oylarımızı bölmüş olsakta, artık 7 Haziran sabahı, sabah saat 8’de erkenden aynen üniversite sınavına giren çocuğumuzu götürür gibi sandıkların başına gitmeli sıraya girmeliyiz. Bu ülkenin geleceğini aynı geçmişte ki aydınlık günlerde olduğu gibi 10. yıl nutkunun coşkusuyla yaşacağımız, o günlere geri kavuşturabilmek adına bu sefer sandıklarda Cumhuriyet Halk Partisi’nde birleşmemiz gerektiğini düşünüyorum. Burada artık herhangi bir ideolojik ayrım, herhangi bir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin, Cumhuriyet Halk Partisinin ekonomik programıyla öne çıkan, insana olan yatırımı göz önünde bulundurmamız gerektiğini düşünüyorum. Artık insanımıza yatırım yapmamız gerekiyor. Derdimiz, A’dan Z’ye herkese yaşanacak bir Türkiye sağlamaktır.”

ADD (1) ADD (2)

Önceki İçerikFENERBAHÇE İŞİTME ENGELLİLER ANAOKULU’NUN TEMELİ ATILDI
Sonraki İçerikDörtyol’da Elektrik Kesintisi