FENERBAHÇE İŞİTME ENGELLİLER ANAOKULU’NUN TEMELİ ATILDI

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Hatay’a kazandırdığı ikinci eğitim yuvası olan Hatay Fenerbahçeliler Derneği Fenerbahçe Anaokulu’nun temel atma törenine katıldı.

Hatay Valisi Ercan Topaca, Fenerbahçe Spor Kulübü(SK) Başkanı Aziz Yıldırım, 121. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı ve Garnizon Komutanı J. Kur. Alb. Erdem Özcan, Hatay Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Hatay Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Ezelsoy, il-ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla okulun temel atma töreni gerçekleştirildi.

Törende konuşma yapan Başkan Savaş, eğitime verdiği destekle ön plana çıkan Fenerbahçe’nin Hatay’a bir eğitim yuvası daha kazandırmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Fenerbahçe gibi diğer spor kulüplerinin de eğitime destek vermesini temenni eden Başkan Savaş, “Temel atma töreni için ilimize teşrif eden Başkan Aziz Yıldırım’ı eğitime verdiği önem itibariyle kutluyorum. Dilerim bu destek önümüzdeki süreçte Hatay’ımıza yeni okullar kazandırılmasıyla devam eder” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe SK Başkanı Aziz Yıldırım ise yaptığı kısa konuşmada, Hatay’da daha önce bir ilkokulu açtıklarını, yeni açılacak anaokulunda büyük emeği geçen Ali Ezelsoy’a teşekkür ettiklerini ve eğitim adına her türlü fedakarlıktan kaçınmayacaklarını söyledi.

Çocukların büyük ilgi gösterdiği temel atma töreninde Başkan Savaş ve Aziz Yıldırım, yapılan konuşmaların ardından 1000 metrekare arsa üzerinde 400 metrekare oturumlu, tek katlı olarak yapılan ve toplam 6 derslikten oluşan Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu’nun temelini Vali Topaca ile birlikte attı.

FENERBAHÇE İŞİTME ENGELLİLER ANAOKULU’NUN TEMELİ ATILDI (1) FENERBAHÇE İŞİTME ENGELLİLER ANAOKULU’NUN TEMELİ ATILDI (2) FENERBAHÇE İŞİTME ENGELLİLER ANAOKULU’NUN TEMELİ ATILDI (3) FENERBAHÇE İŞİTME ENGELLİLER ANAOKULU’NUN TEMELİ ATILDI (4) FENERBAHÇE İŞİTME ENGELLİLER ANAOKULU’NUN TEMELİ ATILDI (5) FENERBAHÇE İŞİTME ENGELLİLER ANAOKULU’NUN TEMELİ ATILDI (6)