İskenderun Belediye Meclisi Toplanıyor

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 04.05.2015 Pazartesi günü saat:14.00’da Belediye Meclis Salonunda toplanacak. Plan ve Bütçe komisyonu hazırlanan meclis toplantılarının internet ortamında canlı yayın yoluyla izlenebilmesi için “Meclisten Canlı Yayın”butonu oluşturulması için önerge hakkındaki rapor oylamaya sunulacak.

İskenderun Belediyesi 2014 yılı kesin hesabının Meclis tarafından karara bağlanması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi de gündemin 2.maddesinde yer alacak. Gündemin diğer maddeleri ise şu şekilde;3.Madde Norm Kadro ilke ve standartlarına dair yönetmeliğin C-13 cetvelinde değişiklik yapıldığından ihdas edilen kadro cetvelinin görüşülmesi.4.Madde 140 sayılı meclis kararının 12.maddesinin 5.fıkrasının yeniden düzenlenmesi.5.madde 2/B çalışmaları için Düğünyurdu mahallesinde görev yapacak 6 adet bilirkişinin seçiminin yapılması.6.madde Düğünyurdu mıntıkasında yer alan mülkiyeti Hazineye ait parselde TOKİ tarafından toplu konut alanı olarak planlama yapılması.

7.madde ise mülkiyeti İskenderun Belediyesine ait 1938 nolu parselin Sağlıklı yaşam parkı olarak bedelsiz 5 yıllığına tahsis edilmesi ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğünün teklifi.

belediye-meclisi