Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Vali Topaca’yı Ziyaret Etti

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Hatay Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Ezelsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 04 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 15.30’da Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca’yı makamında ziyaret etti.

Böyle büyük bir kulübün temsilcilerini şehrimizde ağırlamanın oldukça mutluluk verici olduğunu ifade eden Sayın Topaca, Bu ziyaretin, hem ziyaret hem ticaret amaçlı olduğunu ve açılacak olan Hatay Fenerbahçeliler Derneği İşitme Engelliler Anaokulu projesi için Fenerbahçeliler Derneği aracılığıyla Fenerbahçe Spor Kulübü’ne teşekkürlerini ilettiğini belirtti.

Hatay Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Ezelsoy ise kabullerinden dolayı Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca’ya teşekkürlerini ileterek, ‘’ Sosyal sorumluluk projelerimizden ikincisini başlatacak olmamızdan dolayı gurur duyuyoruz. İşitme Engelliler Anaokulu projemize verdikleri destekten dolayı başta Kulüp Başkanımız Aziz Yıldırım olmak üzere bütün kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Sayın Topaca, Aziz Yıldırım’a ziyaretin anısına işin uzmanları tarafından ‘dünyanın en iyi ney kamışları’ olarak ifade edilen, Asi Nehri’nin Akdeniz’e döküldüğü yerde yetişen kamışlardan yapılmış ‘Ney’ enstrümanı hediye etti. Aziz Yıldırım iseSayın Topaca’ya üzerinde ismi yazılı olan Fenerbahçe forması hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

1 (1) 2 (1) 3 (1) 4 5 6 7