Milli İttifak milletvekili adayları İTSO’yu ziyaret etti

Milletimiz Her Zaman Milli Olan Değerlere Sahip Çıkmıştır. Milli İttifak’a da Sahip Çıkacaktır.Seçimlere Milli İttifak olarak Saadet çatısı altında birlikte girme kararı alan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisinin Hatay Milletvekili adayları, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO yönetimini ziyaret etti.

Milletvekili adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, beraberinde Milletvekili adayları Nevin Zeytineli, Metin Yeşilkaya, Yaşar Narlı, Fatih Özer, Atilla Erol, Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik ve Büyük Birlik Partisi İskenderun İlçe başkanı Hulusi uğur ile bazı partililer, İTSO’ Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ziyarette yaptığı konuşmasında,“Milletimiz her zaman milli olan değerlere sahip çıkmıştır. Milli dayanışmaya büyük ihtiyacın olduğu bu dönemde inanıyorum ki halkımız milli ve manevi değerlere bağlı Milli İttifaka’da sahip çıkacaktır.” Dedi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Önemli olan Hatay’a hizmet. Meclise gidecek olan tüm milletvekillerimizin Hatay’a değer katmak için çaba sarf edeceklerini biliyoruz. Bizler de her zaman Bölgemiz yararına olacak işlerde olacağımızı ifade ediyoruz. Seçimlerin ülkemiz ve bölgemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” dedi.

milli ittifak itso ziyareti (1) milli ittifak itso ziyareti (2) milli ittifak itso ziyareti (3) milli ittifak itso ziyareti (4) milli ittifak itso ziyareti (5)