KARASAYAR,İSTİKRAR SÜRSÜN TÜRKİYE BÜYÜSÜN

AK Parti Hatay Milletvekili adayı Orhan Karasayar, seçim çalışmaları kapsamında Hatay’ı karış karış gezerek yaklaşan seçimler öncesi destek istedi.
Karasayar,il başkanlığının belirlemiş olduğu program çerçevesinde hemen hemen her gün farklı bir ilçede teşkilat mensuplarıyla birlikte vatandaşları ziyaret ederek,7 Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçimleri öncesinde vatandaşlardan destek istedi.
AK Parti Hatay Milletvekili Karasayar,Antakya merkez ilçede yaptığı seçim çalışmalarında çalışmalarının 7 Haziran’a kadar devam edeceğini belirterek, “Hatay tüm ilçelerini geziyoruz.Mükemmel bir heyecan var. AK Parti’ye bir teveccüh var. Allah bu sevgiyi, bu teveccühü bu insanların üzerinden inşallah eksik etmesin. Bu seçimler sadece Türkiye’nin seçimleri değil, dünyayı ilgilendiren seçimler. Dünya’da birçok ülke Türkiye’nin tekrar eski kaoslu dönemlere, o koalisyonlu dönemlere geri dönmesini isteyen çaba içindeler. Bir taraftan da mazlum olan ülkeler de Türkiye’ye dua ederek Türkiye’nin tekrar dünyada çok güçlü bir devlet olması için dua ediyor. İnşallah onların duası ve halkımızın desteğiyle, 7 Haziran seçimlerinde çok büyük bir başarı kazanılacağına ben canı gönülden inanıyorum. “dedi.
İSTİKRAR SÜRSÜN TÜRKİYE BÜYÜSÜN
AK Parti iktidarları döneminde Hatay’ın bir çok hizmete kavuştuğunu belirten Karasayar,”Hamdolsun Hatay’ımız eğitimden sağlığa,ulaşımdan ekonomiye kadar bir çok alanda önemli hizmetlere kavuştu.Bizlerin tek bir gayesi var.Oda bu halkın refah düzeyini yükseltmek ve ülkemizi her anlamda kalkındırmak.Bu yolda çok samimiz.Hepbirlikte bu seçimlerden de başarılı bir şekilde çıkacağız”şeklinde konuştu.Vatandaşlar ise Karasayar’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

1 2 3 4 5 6 7