Yaz gelmeden güzelleşin

Yaz gelmeden güzelleşin!

Yaz mevsimini, sağlıklı ve güzel bir vücutla karşılamak isteyenlere önerilerde bulunan Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. L. Tugay Seküçoğlu, estetik ameliyatlarında sezon olmadığını belirterek, yazı rahat geçirmek isteyenlerin, estetik için bahar aylarını tercih etmesi gerektiğini vurguladı.

“Yaz aylarında da estetik yaptırılabilir”
Yaz aylarında estetik uygulamalarının yapılmaz inanışının yanlış olduğunu belirten Op. Dr. Seküçoğlu, “Günümüz teknolojisiyle gerçekleştirmiş olduğumuz burun operasyonundan bir hafta sonra normal yaşantınıza dönebiliyorsunuz. Meme küçültme ve büyütme, karın, kol ve bacak germe, ameliyatlarında, ameliyat sonrası kesi yerleri güneşten korunması koşuluyla ameliyat yapılabilmektedir. Gelişen teknolojiyle bu tür uygulamalar, artık kolayca gerçekleştirilmektedir. Ancak yazı daha güzel bir vücutla karşılamak için, estetik ameliyat yaptırmak isteyenler bahar aylarında ameliyat olmayı tercih edebilirler. Aslında ameliyatların ne zaman yapılacağı hastanın yaşam tarzı ve o dönemki programlarıyla ilgilidir” dedi.

“En fazla uygulanan işlem dolgu ve botoks”
Yaz aylarında en kolay uygulan işlemlerin dolgu ve botoks işlemleri olduğunu belirten Op. Dr. Tugay Seküçoğlu, “Yaz ayları, özellikle göz çevremiz ve yüzümüzü en fazla kırıştırdığımız dönemdir. Bu nedenle botoks ve dolgu işlemleri, yaz aylarında en fazla uygulanan kolay ve rahat işlemler olarak sınıflandırılabilir” açıklamasında bulundu.

Screenshot_1