1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününün, alın terini ortaya koyarak çalışan işçilerin ve emekçilerin birlik ve dayanışma günü olduğuna dikkat çekerek bir mesaj yayınladı.

Başkan Seyfi Dingil açıklamasında şu görüşlere yer verdi;” İşçilerimiz sayesinde toplumun refah düzeyi yükselmektedir. Ekonomimizin, sanayimizin ve tüm çalışma alanlarımızın en önemli yapı taşını oluşturan işçilerimiz, emeğin ve alın terinin her daim sembolü olmuşlardır. Çalışan, üreten ve emek harcayan işçilerimiz tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ekonomik kalkınmanın asıl mimarlarıdır. Türkiye’nin kalkınması ve üretken hale gelmesinde emekçilerin alın teri ve emeği vardır. Sosyal adaletin gelişmesinde emeği ile geçinenlerin haklarına duyulan saygının büyük rol oynadığına inanmaktayım.

Dini ve milli bayramlarımız gibi 1 Mayıs’ın da bayram havasında birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma coşkusuyla kutlanacağına inancım tamdır. Bu vesileyle, gecesini gündüzüne katıp çalışan ve insanlarımızın refahı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan işçimiz ve emekçilerimizin ‘’1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü ’’ kutlar, bu günün barış ve hoşgörü ortamında geçmesini temenni ederim”dedi.