Denizciler Ek Hizmet Binası düzenlenen törenle halkın hizmetine açıldı

İskenderun Belediyesi Denizciler Ek Hizmet Binası düzenlenen törenle halkın hizmetine açıldı. Düzenlenen törene Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun, Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İskenderun Belediyesi Denizciler Ek Hizmet Binasında, Belediye Tahsilat Memurluğu, Evlendirme Memurluğu, İskenderun Tasfiye İşletme Müdürlüğü ile Nüfus Müdürlüğü Denizciler şefliği hizmet verecek. Açılış töreninde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil;”amacımız hizmeti vatandaşın ayağına götürmek. Bu bölge nüfus yoğunluğu olan bir bölge. Burada yaşayan vatandaşlarımızın şehir merkezlerine gelmeleri bir takım sıkıntıları da beraberinde getiriyordu. Buna çözüm bularak hizmeti halkımıza getiriyoruz. Bu bir başlangıç olacak. Daha bir çok hizmetlerimiz bu bölge insanının kullanımı için gelecek. Nüfus işlemleri de artık burada yapılacak. Bunlar vatandaşlarımız için gerçekten büyük kolaylıklar sağlayacak hizmetler”dedi.

Açılan Nüfus şefliği brimi ile birlikte artık Denizciler, Karayılan, Azganlık, Sarıseki ve Bekbele mahallelerinde bulunan vatandaşlarımız şehir merkezine gelmeden tüm nüfus işlemlerini kolaylıkla yaptırabilecekler. Törende duygu ve düşüncelerini ifade eden Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, hizmet binasının bölge insanının ihtiyacından kaynaklandığına dikkat çekerek böylelikle burada yaşayan insanlarımıza gereken önem ve değerin verildiğini söyledi. Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak hizmet binasının açılış gerçekleştirilmiş oldu.

DSC_0347 DSC_0369 DSC_0404 DSC_0406 DSC_0420