Gözcüler’e yürüyüş yolu ve sosyal tesis geliyor

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Gözcüler Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Horoz ile Gözcüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Reyhani ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Samimi ve sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, iki başkan Mehmet Horoz ve Hüseyin Reyhani hizmette birinci yılını geride bırakan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, belediyenin çalışmalarını da yakından takip ettiklerini dile getirdi.
Gözcüler Mahallesi’nin sorunlarının konuşulduğu ve halkın taleplerinin de değerlendirildiği ziyarette, Başkan Culha da Gözcüler Halkı’na hem yürüyüş yolu, hem de Gözcüler Hizmet Binası’nın yanında bin metrekarelik bir araziye sosyal tesis yapılacağı müjdesini verdi.
Belediye olarak kentteki sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanına olduğunu dile getiren Başkan Nazım Culha, kooperatifin esnaflar için büyük bir şans olduğunu belirtirken, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin de ihtiyaç duyduğu konularda yanlarında olacaklarını sözlerine ekledi.

IMG_1948 IMG_1958 IMG_1978 IMG_1983 IMG_1990