Chp Belen’den esnaf ziyaretleri

Belen’de 7 Haziran seçimleri konusunda en erken düğmeye basan Chp Belen İlçe Teşkilatı, yaptığı çalışmalarla şaşırtmaya devam ediyor.
Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çerçikaya, Kadın Kolları Başkanı Yüksel Evren, Seçim Komitesi Başkanı Sabriye Uçum ve çok sayıda partiliyle Belen çarşı esnaflarını ziyaret etti. Belen çarşısında bulunan ve ayrım yapmaksızın her esnafa hayırlı kazançlar dileyen Başkan Yüksel, girdiği dükkanlarda halkın nabzını tuttu. Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalar hakkında da esnaflarla sohbet eden Başkan Yüksel, esnaflardan varsa şikayetler, sorunlar ve öneriler aldı. Belen’de her cumartesi kurulan sosyete pazarını esnaflarını da unutmayan Başkan Yüksel, pazar esnaflarıyla samimi konuşmaları dikkat çekti.

Sosyete pazarına alış verişe gelen vatandaşlarla da tokalaşan Başkan Yüksel, Büyükşehir Belediyesinin hizmetleri hakkında kısa sohbetler etti. Belen Haber Medya Grubu sahibi Ekrem Doğan’ın “Acil Ali Döner” salonun açılışını yapan Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, açılışa katılan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’yla kısa sohbetin ardından açılışı gerçekleşen “Acil Ali Döner’e” başarılar dileyerek günü noktaladı.

Mustafa ÇAKMAKKAYA
Chp Belen Gençlik Kolları
Eğitim Sekreteri

Chp Belen'den esnaf ziyaretleri (3) Chp Belen'den esnaf ziyaretleri (4) Chp Belen'den esnaf ziyaretleri (11) Chp Belen'den esnaf ziyaretleri (16) Chp Belen'den esnaf ziyaretleri (18) Chp Belen'den esnaf ziyaretleri (23) Chp Belen'den esnaf ziyaretleri (30)