İskenderun Merkez Seçim Bürosu’nun görkemli açılışı

Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, ilçe teşkilatı ve çok sayıda partili Milletvekili adaylarıyla birlikte hafta sonu açılıştan açılışa koştular.

Hatay Chp İl Başkanlığı yeni binasına kavuştu.
Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Hatay Chp İl Binasının açılışı halktan büyük ilgi gördü. Antakya 75. Yıl Bulvarı’nda faaliyete geçecek olan Hatay Chp İl Binasının açılışına Milletvekili Adaylarının yanı sıra şu anki Milletvekilleri Belediye Başkanları ve H. B. B. B. Doç. Dr. Lütfü Savaş gibi birçok isimde katıldı. Chp Belen İlçe Teşkilatı ve diğer ilçe teşkilatlarının da katılımıyla şölen havasında geçen Hatay Chp İl Binası açılışı rakiplerine gövde gösterisi oldu.

İskenderun Merkez Seçim Bürosu’nun görkemli açılışı
İskenderun Şehitpamir Cad. üzerinde açılışı yapılan İskenderun Chp Merkez Seçim Bürosu vatandaşların akınına uğradı. Hatay Chp İl Binasının açılışından sonra İskenderunluları bekletmemek üzere hareket eden Milletvekili Adayları ve Chp Belen İlçe Teşkilatı, Seçim Bürosu açılışına katıldı. Yerel sanatçı Fuat İnanın sahne almasıyla mitinge dönen görkemli açılış Cumhuriyet Halk Partililerin yüzünü güldürdü.
Hatay Chp İl Binası ve İskenderun Merkez Seçim Bürosu’nun açılışında yapılan tezahüratlar ve partililerin seçim heyecanı görülmeye değerdi. Chp Belen İlçe Teşkilatı’nın açılışlara kalabalık katılmasıyla yarattığı çoşku güne damgasını vururuken, listeye giremeyen Aday adayların da seçim atmosferine dahil olup partilerini desteklemeleri ise gözlerden kaçmadı.

Mustafa ÇAKMAKKAYA
Chp Belen Gençlik Kolları
Eğitim Sekreteri

İskenderun Merkez Seçim Bürosu açılışı (1) İskenderun Merkez Seçim Bürosu açılışı (2) İskenderun Merkez Seçim Bürosu açılışı (4) İskenderun Merkez Seçim Bürosu açılışı (5) İskenderun Merkez Seçim Bürosu açılışı (7)