Riyat Kırmızıoğlu, Hatay’ın 15 ilçesine projeler üreterek yola çıktım

CHP Hatay Milletvekili Adayları İskenderun Merkez Seçim Bürosu açılışında halkla kucaklaştı.

Konuşmalardaki hedef açık ve netti..
CHP’de Hedef 7 Milletvekili ..İSKENDERUN SEÇİM BÜROSU AÇILIŞ (1)Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayları Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Avukat Mevlüt Dudu, Ziraat Mühendisi Sonay Aykut ve Eczacı Dilan Bedir, seçim heyecanını her gün Hatay’ın çeşitli ilçeleri ve mahallelerinde yaşamaya devam ediyor, yaptıkları seçim bürosu açılışlarında da halkla kucaklaşıyorlar.
Şehit Pamir Caddesi üzerinde bulunan CHP İskenderun Merkez Seçim Bürosu açılışı, CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, çevre ilçelerin başkanları, muhtarlar ve yüzlerce partilinin katılımıyla gerçekleştirildi.İSKENDERUN SEÇİM BÜROSU AÇILIŞ (2)Coşkunun bir an bile dinmediği seçim bürosu açılışında, milletvekili adayları halka hitap ettiler, CHP’nin programını anlattılar ve Hatay’da 7 milletvekili hedeflerine dikkat çektiler.
Coşkulu konuşmalarla heyecanı artan yüzlerce partili, CHP’nin iktidar yürüyüşüne destek verdiler.Halkın coşkusuyla, konuşmasındaki coşkusu her yeri saran CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Hatay’ın tüm ilçelerinin milletvekili olmak için yola çıktığını belirterek, hiç ayrım yapmadan Hatay’ı kucaklarken, 15 ilçeye projeleriyle geldiğini söyledi.
CHP’nin ekonomik programıyla halka rahat bir nefes aldırmak, refah düzeyini yaşanabilir bir düzeye getirmek için yola çıktıklarını belirten CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, aile sigortası projesinin önemine dikkat çekti ve CHP iktidarında aylık maaşın 360 liradan 720 lira olarak ödeneceğine vurgu yaptı.
CHP’nin iktidarında halkın çocuklarına yatırım yapacaklarına vurgu yapan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Hatay’ın 15 ilçesine projeler üreterek yola çıktığına vurgu yaptı ve söyleyecek çok sözü ve yapacak çok işi olduğunun altını çizdi.
Herkesin 7 Haziran günü bayrama hazırlanır gibi giyinerek oy vermeye gitmesini isteyen Doktor Riyat Kırmızıoglu, öğleden sonra oy sayımına yakın saatlerde okul bahçelerinde bekleyerek de sandıklara sahip çıkılmasını istedi.
CHP Hatay Milletvekili Adayı Eczacı Dilan Bedir, İskenderun eski Belediye Başkanı Doktor Yusuf Civelek’in hiç ayrım yapmadan yaptığı hizmetlerin İskenderun’daki coşkuyu büyüttüğünü söyledi.
CHP Hatay Milletvekili Adayı Sonay Aykut da konuşmasında, birçok kez dile getirdiği başkanlık sistemi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tek adam olmak arzusuna esprili yaklaşımını sürdürdü ve “Sayın Cumhurbaşkanımız tek adam olmalıdır. Bunun için 400 milletvekilini CHP olarak çıkarıp, Cumhurbaşkanını tek başına bırakmamız gerekiyor” dedi.İSKENDERUN SEÇİM BÜROSU AÇILIŞ (3)Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da yaptığı konuşmada, CHP’nin iktidar yürüyüşünde birlik ve beraberlik içinde olmanın önemine dikkat çekti ve “gün ayrılmak günü değil birleşmek günüdür” dedi.
CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir de yaptığı konuşmada, Hatay’daki coşkuyu en az 7 milletvekili olarak gördüğünü belirterek, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını halka iletti.İSKENDERUN SEÇİM BÜROSU AÇILIŞ (4)CHP Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu’da yaptığı konuşmada, geçtiğimiz günlerde Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde ÖSO bayraklarının dağıtılması provokasyonuna sert tepki gösterdi ve Türkiye’de ve Dünya’da herkesin CHP’nin Suriye politikasını çok iyi bildiğine dikkat çekti.
Türkiye’de 1 milyon 700 bin taşeron işçisi olduğunu hatırlatan Avukat Mevlüt Dudu, CHP iktidarında Kamuda taşeron işçi sisteminin kaldırılacağını ifade ederken, asgari ücretten vergiyi kaldırarak da aylık bin 500 TL olmasını sağlayacaklarına vurgu yaptı.

İSKENDERUN SEÇİM BÜROSU AÇILIŞ (6) İSKENDERUN SEÇİM BÜROSU AÇILIŞ (5)

Önceki İçerikİskenderun ve Arsuz’da Elektrik Kesintisi
Sonraki İçerikİskenderun Merkez Seçim Bürosu’nun görkemli açılışı