İskenderunlu Offroad yarışcıları Başkan Seyfi Dingil’i Ziyaret Etti

İskenderunlu Offroad yarışcıları İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.06-10 Nisan 2015 tarihleri arasında Osmaniye ilinde yapılan yarışmalarda İskenderun Belediyesinin desteklediği ekip sporcuları ilk altı içerisinde çeşitli derecelere girmişlerdi.

Türkiye’nin çeşitli illerinden 85 sporcunun katıldığı Offroad yarışmalarında İskenderun’u temsil eden yarışmacılar desteklerinden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler. Menderes Şereflişan, Sabit Topal, Murat Severoğlu ve Önder Keskin’den oluşan İskenderun Motorsporları Federasyonu sporcuları, kendilerine destek olan ve yakın ilgisini gösteren Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e plaket verdiler. Yarış ekibi, katıldıkları yarışta iyi derece aldıklarını ifade ederek, yarıştan ders ve tecrübe çıkarttıklarını, bundan sonraki turnuvalarda daha başarılı olacaklarını söylediler.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise İskenderun adını tanıtan, destekleyen sporculara her zaman destek olduklarını söyleyerek;” biz her daim sporun ve sporcunun yanındayız. Hep birlikte şehrimizin adını güzel yerlerde başarılıyla temsil eden her kim olursa destek veririz”dedi.

IMG_7174 IMG_7175 IMG_7182

Önceki İçerikBaşkan Dingil, Sarıseki Semiha Kibar Anaokulu’nun açılış törenine katıldı
Sonraki İçerikÇOCUKLAR HBB STANDI İLE BAYRAMIN TADINI ÇIKARDILAR