Dr. Riyat Kırmızıoğlu Adımı Pankartlara Değil Yüreklere Yazdım

Uzun yıllar görev yaptığı Sariseki’de CHP Mahalle Teşkilat Binasının açılışında halka seslenen Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu:
Adımı Pankartlara Değil Yüreklere Yazdım !!!
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayları Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Avukat Mevlüt Dudu, Sonay Aykut ve CHP Aday Adayı Uğur Ağca , CHP Sarıseki Mahalle Teşkilatı’nın açılışında halkla kucaklaştılar.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın da katıldığı açılış, mini bir mitinge dönüştü. Sarıseki halkının uzun yıllar kendilerine emek veren, gece gündüz demeden sağlıkları için koşan Doktor Riyat Kırmızıoğlu ve eşi Selda Kırmızıoğlu’na sevgisi hem duygulandırdı hem de gururlandırdı.
7’den 70’e herkesin bağrına bastığı, kucakladığı CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu ve eşi Doktor Selda Kırmızıoğlu, yaşanan izdiham ve sevgi gösterilerinden bihayli memnunlardı ve “Sağlık Ocağı’nda ne isem, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de o olacağım” diyerek değişmeyeceğinin sözünü verdi.
Yüzlerce kişinin katıldığı mini mitingde konuşan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, adını pankartlara, direklere değil yüreklere kazıdığı için mutlu olduğunu söyledi ve Sarıseki halkına da gösterdikleri vefa örneğinden dolayı teşekkür etti.
Yaptığı duygulu konuşmayla büyük alkış toplayan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, ailesi olarak gördüğünü bir çok defa tekrarladığı Sarıseki halkından gece gündüz demeden CHP ve kendisi çalışmalarını istedi ve şöyle dedi: “Bizler partili partisiz ayrımına bakmaksızın birbirimizi seviyoruz. Babaların kartlarını önümüze atarak Cumhuriyet Halk Partiliyim diyenlerin değil yürekten CHP’li olanlardanız. Buradan 7 Haziran’a kadar seçim kampanyası yürüteceğiz. Bizim için önemli olan barış içinde, kardeşlik içinde birbirimizi kırmadan, birbiimizin kılına zarar gelmeden seçim kampanyası yürütmektir. Pankartlarımızın yırtılması dert değil, şunu unutmayın biz pankartlara değil yüreklere adımızı yazdık. Bu ülkenin topraklarını parsel parsel satanların bir ucu da buradaydı.
Bizim derdimiz açlık bizim derdimiz yoksulluk, bizim derdimiz asgari ücrettir. Bu yüzden Kemal Kılıçdaroğlu 5 yıldır çalışıyor bizlerle, size o kadar güzel bir ekonomik program sundu ki burada 4 yıl sonra yaşanacak mutlu bir Türkiye vermezsek çekip gitmeye hazırız. Şuna inanın 8 Haziran sabahı biz iktidarda olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında inanç sistemiyle oynamayacağız. Biz sağlık ocağında neysek mecliste de o olacağız. Ben biliyorum ki Sarıseki halkı en az biz vekil adayları kadar Cumhuriyet Halk Partisini tanıyorlar ve gidip diğer kardeşlerine anlatacak kadarda Cumhuriyet Halk Partililer. İnsanlar gördüklerine inanır, duyduklarına değil şimdi gördünüz bizi şimdi kime inanıyorsunuz? 7 Haziran dönemine kadar herkesin bir görevi var. Sarıseki’de partili partisiz herkesi ikna edeceksiniz. Cumhuriyet Halk Partisi için değil aydınlık geleceğimiz için, çocuklarımız yatağa aç girmemeleri için. Biliyorum ki 8 Haziran sabahı sizler bunlara kalkın oradan halkın iktidarı geldi diyeceksiniz. Biliyorsunuz ben sadece bir doktor değilim sokaktaki mücadeleci çocuğunuzum ama mücadele etmesini bildiğim kadar müzakere masalarında haklarınızı savunmasınıda bilirim.
Türkiye’ye programımızla geliyoruz da Hatay’a neyle geliyoruz, büyükşehire 167 projemizle geldiğimizi zaten biliyorsunuz. Bu namuslu çocuklarınız, o namussuzlardan korkmayan bu çocuklarınız her ilçeye ayrı projelerle geliyoruz.”

Lütfü Savaş’tan Broşür Tepkisi !!!
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da yaptığı konuşmada, kendisini ve CHP’yi yıpratmak amaçlı su fiyatlarıyla ilgili dağıtılan gerçek dışı bilgilerin olduğu broşörü halka gösterdi ve su zammıyla ilgili AK Parti meclis üyelerinin tavrına dikkat çekti.
Ağır eleştirisiyle dikkat çeken Başkan Lütfü Savaş, yeni kurulan Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin borcunun hükümet tarafından silinmesi halinde su fiyatının çok ucuz olacağına dikkat çekti ve “Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde CHP 25, AK parti ise 50 meclis üyesine sahip. Mecliste kararları çoğunluk sağladığına göre, kim yaptığı ortada. Biz meclisi su fiyatını görüşmek üzere 3 kez olağan üstü topladık. Sonuç yok! Bizim iki katımız meclis üyesine sahipler” dedi.
İlçelerde altyapı ve içme suyu şebeke yenileme işlemlerine hızlı bir şekilde başlayacaklarını belirten Lütfü Savaş, altyapısı olmayanan üst yapısı olmaz diyerek vatandaşlara daha sabırlı olmalarını gerektiğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Tabi ki yalnız Kalmalı !!!
CHP Hatay Milletvekili Adayı Sonay Aykut da, bir çok kez dile getirdiği başkanlık sistemi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tek adam olmak arzusuna esprili yaklaşımını sürdürdü ve “Sayın Cumhurbaşkanımız tek adam olmalıdır. Bunun için 400 milletvekilini CHP olarak çıkarıp, Cumhurbaşkanını tek başına bırakmamız gerekiyor” dedi.
CHP İktidarına İhtiyaç Var !!!
Avukat Mevlüt Dudu da yaptığı konuşmada, seçim beyannamesindeki ekonomi programına dikkat çekti ve Türkiye’nin refaha kavuşması, toplumun tüm kesimlerinin mutlu, huzurlu olması için CHP’nin iktidarına ihtiyaç olduğunu söyledi.

Kırmızıoğlu Payas Seçim Ofisi Açılış (1) Kırmızıoğlu Payas Seçim Ofisi Açılış (2) Kırmızıoğlu Payas Seçim Ofisi Açılış (3) Kırmızıoğlu Payas Seçim Ofisi Açılış (4) Kırmızıoğlu Payas Seçim Ofisi Açılış (5) Kırmızıoğlu Payas Seçim Ofisi Açılış (6)