ÇOCUKLAR HBB STANDI İLE BAYRAMIN TADINI ÇIKARDILAR

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Primemall AVM’de açılan eğlence standına katılarak çocuklara hediyeler verdi.

İskenderun Primemall AVM’de çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri için Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından eğlence standı açıldı. Alışveriş merkezine aileleriyle gelen çocuklar kendileri için hazırlanan birbirinden güzel oyunlara katılarak günün tadını çıkardılar.

Alışveriş merkezindeki etkinliklere katılan Başkan Savaş ve Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günde minikleri yalnız bırakmadı ve onlara hediyeler vererek bayramlarını kutladı.

Daha sonrasında YAPA Çocuk Akademisi tarafından hazırlanan ve çocukların yeteneklerini ortaya çıkaran el işi ve resim sergisinin açılışına katılan Başkan Savaş, kimsesiz çocuklar yararına açılan serginin örnek teşkil etmesini isteyerek bu anlamlı günde sosyal sorumluluk projesini hazırlayan kurum yetkililerini tebrik etti.

ÇOCUKLAR HBB STANDI İLE BAYRAMIN TADINI ÇIKARDILAR (1) ÇOCUKLAR HBB STANDI İLE BAYRAMIN TADINI ÇIKARDILAR (3) ÇOCUKLAR HBB STANDI İLE BAYRAMIN TADINI ÇIKARDILAR (6) ÇOCUKLAR HBB STANDI İLE BAYRAMIN TADINI ÇIKARDILAR (7)