Bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor

İskenderun Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bozulan yol ve kaldırımlarda bakım ve onarım çalışmaları yaparken, ömrünü doldurmuş yol ve kaldırımlar ise sökülerek yerlerine yenileri yapılıyor.

Mustafa Kemal Mahallesi ve İsmet İnönü mahallelerinde eşzamanlı olarak çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri aynı zamanda da ilçedeki yol ve sokakların durumlarını da inceliyor. Mustafa Kemal Mahallesi 554 sokak, İsmet İnönü mahallesi 713/1 sokakta bulunan ekipler sokağa parke taşı döşeyerek, kaldırımları yeniliyor.

Yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte kaldırım ve yol düzenleme çalışmaları için ekip sayılarını arttırdıklarını söyleyen İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel, şehir merkezimizde bulunan mahallelerimizde çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Şu an 5 mahallemizde kesintisiz kilitli parke taşı tamir çalışmalarımız hafta boyunca devam ediyor. Sokaklarımızı vatandaşlarımızın rahat kullanımına hazır hale getiriyoruz”dedi.

mustafa kemal mahalle çalışma 1 mustafa kemal mahalle çalışma 2 mustafa kemal mahalle çalışma 3 mustafa kemal mahalle çalışma 4