Kırmızıoğlu ve Dudu Erzin’e Çıkarma Yaptılar..

Dudu ve Kırmızıoğlu Erzin’e Çıkarma Yaptılar..

CHP Hatay Milletvekili Adayları Avukat Mevlüt Dudu ve Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Erzin’de sivil toplum kuruluşlarını ve esnafları ziyaret ettiler.

Erzin’de Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Odaları. Kooperatifler ile esnafları ziyaret eden Avukat Mevlüt Dudu ve Doktor Riyat Kırmızıoğlu, STK ve esnaf ziyaretlerinde CHP’nin ekonomi politikalarını anlattılar ve toplumun tüm kesimlerine sunulacak refah ortamını kaynaklarına kadar ortaya koydular.
CHP Milletvekili Adayları Avukat Mevlüt Dudu ve Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nin STK ziyaretlerinde gördükleri ilgi ise görülmeye değerdi.

Ekonomideki daralma ve işlerin kötü gitmesinden yakınan Erzin’li esnaflar ise, doların durumu, vergi yükü ve daha bir çok sorunla burun buruna kaldıklarını, vatandaşın bankalara olan borcundan dolayı da siftah edemeden kepenk kapatmak durumunda kaldıklarını anlattılar.
Esnafların ve STK’larda temsilcilerin yakınmalarını dinleyen CHP Hatay Milletvekili Adayları Avukat Mevlüt Dudu ve Doktor Riyat Kırmızıoğlu, CHP’nin seçim programında yatırımcılara, sanayicilere, esnaflara, emeklilere, emek kesimine, tarım kesimine sunduğu tüm vaatlerin kaynaklarıyla birlikte hazır olduğunu ifade ederken, tüm Türkiye’nin takdirini toplayan programı uygulayacak ekibin de CHP İktidarında 8 Haziran sabahını beklediğini söylediler.

ADAYLAR ERZİN (1) ADAYLAR ERZİN (2) ADAYLAR ERZİN (3)

Önceki İçerikDenizciler Belediye Hizmet binasında nüfus işlemleri yapılabilecek
Sonraki İçerikCHP İskenderun’da Dolu Dizgin İlerliyor