Odalar Birliğine ziyaret

Adalet Eski Bakanı ve AK Parti HATAY Milletvekili Sadullah ERGİN, beraberinde HATAY AK Parti Milletvekili Adem YEŞİLDAL, HATAY il Başkanı Ahmet ATIÇ ve Antakya ilçe Başkanı Emrullah GÜLEN 20-04-2015 Pazartesi Günü Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Abdulkadir TEKSÖZ’ ü Odalar Birliğinde ziyaret ettiler. Ziyarete 24 Oda Başkanı da katıldı.Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten HESOB Başkanı Abdulkadir TEKSÖZ, Sadullah ERGİN’ in 13 yıllık AK Parti Siyasi yaşamında Esnaf Teşkilatına yaptığı hizmet ve destekten dolayı teşekkür ederek; “ Esnaf ve Sanatkarımız vefalıdır kendine yapılanı unutmaz” dedi.

Ziyarette konuşan Adalet Eski Bakanı ve AK Parti Hatay milletvekili Sadullah ERGİN kendisinin de Esnaf çocuğu olduğuna dikkat çekerek;” Esnaf ve Sanatkarlarımızın sorunlarının çözümü konusunda elimden geleni yaptım. HESOB Başkanı Abdulkadir TEKSÖZ ile istişarede bulunarak sorunları asgariye indirdik.

Ak Parti iktidarı döneminde esnafla ilgili önemli ve yararlı yasalar çıkardık. Bundan sonrada her zaman olduğu gibi Esnafımızın yanında olacağım” dedi. Konuşmasında 13 yıllık Ak Parti döneminde Hatay iline yönelik yapılan hizmetler ve yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi veren ERGİN, eğitim, ulaşım, sağlık, turizm gibi alanlarda gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Ziyarette daha sonra konuşan Ak Parti Hatay Milletvekili Adem YEŞİLDAL her zaman Esnaf ve Sanatkarların yanında olduğunu ifade ederek; “ bundan sonrada Esnaf ve Sanatkarlarımızın tüm sorunlarının çözümünde yanlarında olacağım” dedi.

20150420_121523 20150420_123632 20150420_123938 20150420_124741

Önceki İçerikBaşkan Dingil ; REGAİP UMUT, HUZUR VE MÜJDE GECELERİDİR
Sonraki İçerikDenizciler Belediye Hizmet binasında nüfus işlemleri yapılabilecek