Başkan Dingil ; REGAİP UMUT, HUZUR VE MÜJDE GECELERİDİR

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, üç ayların başlangıcı ve Regaip kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Seyfi Dingil mesajında şu görüşlere yer verdi;”manevi duyguların yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruk noktaya ulaştığı, hayır ve iyiliklerin arttığı bir zaman dilimi olan üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandiline ulaşmış bulunuyoruz.

Üç aylar ve kandil geceleri, kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde geceleridir. Bu günler milletimizin birlik ve beraberliğinin pekiştiği, aynı duygu etrafında çarpan kalplerin, aynı hissiyatı paylaşan gönüllerin bir araya gelerek dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği müstesna günlerdir. Varlığı ebedi olɑn, merhamet sahibi, ɑdɑletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez.

Duɑlɑrımızın Rabbimizin yüce kɑtınɑ iletilmesine vesile olɑn bu mübarek kandil gecesinde duɑlɑrdɑ buluşmɑk ümidiyle milletimizin ve İskenderun’lu hemşerilerimin Regaip Kandilini en içten duygularımla tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum”.dedi.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL