Kaçak eşya satanlara karşı denetimler aralıksız sürüyor

İskenderun Belediyesine bağlı Zabıta ekipleri, kent genelinde seyyar satıcılık yolu ile kaçak eşya satanlara karşı denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler halinde seyyar satanlara karşı mücadele başlatan Zabıta ekipleri, özellikle şehir dışından gelerek şehrimizde satış yapanlara karşı çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Yapılan denetimler sonucunda birçok kaçak ve bozuk ürünler ile yakalanan kişiler İskenderun Belediyesi Zabıta Karakoluna götürülerek haklarında yasal işlem yapıldı. Bu tür haksız ve hiçbir yasal dayanağı olmadan satış yapanlar hakkında denetimlerinden vazgeçmeyeceklerini söyleyen İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Uçucu;” rutin uygulamalarımızın dışında zaman zaman denetimlerimizi arttırarak seyyara karşı hizmetimizde aksama olsun istemiyoruz. Gördüğünüz gibi balıktan tutun kaçak çaya kadar çeşitli miktarlarda ürünlere el koyduk.Bu konuda tavrımız çok net.

Kesinlikle şehrimizde bu tür sağlığa aykırı usulsüz satış yapanlara fırsat vermeyeceğiz”.dedi.Yaşanabilir bir şehir için vatandaşların da kendilerine yardımcı olmasının önemine değinen Zabıta Müdürü Uçucu,halkımızın özellikle bu tür satış yapanlardan alışveriş yapmamalarını, bu yöntemle satış yapanları gördükleri yerde kendilerine haber vermelerini istiyoruz şeklinde konuştu.

zabıta 1 zabıta 2 zabıta 3

Önceki İçerik23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
Sonraki İçerik23 Nisan’da Savaş Gemileri Ziyarete Açılıyor