Boşa harcayacak bir kuruşumuz yok

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil tarafından karşılanan Milletvekili Orhan Karasayar Belediye binasında hizmet birim odalarını tek tek ziyaret ederek çalışanlardan çeşitli bilgiler aldı.

Beraberinde Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı ve Gençlik Kolları Başkanı Tayfur İkizek ile birlikte Belediye çalışanlarını ziyaret eden Milletvekili Orhan Karasayar;”vatandaşı yormayın, üzmeyin. Size geldiğinde oturtturun ve çayını ikram edin. Çıkarken sizlere Allah razı olsun desinler. Önemli sorumluluk üstleniyorsunuz. Burada 77 milyon vatandaşımızın hakkı var. Boşa harcayacak bir kuruşumuz yok.

Bu anlayışla hizmet ettiğinize inancımla çalışmalarınızda başarılar diliyorum”dedi. Daha sonra Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile makamında bir süre sohbet eden Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, yaklaşan seçimler öncesinde çalışmalarına hız vereceklerine dikkat çekerek, şehrimize kazandırdığımız önemli hizmet ve yatırımların devamı için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Seçim bölgemizde tüm vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz dedi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yapılan çalışmalar hakkında Milletvekili Orhan Karasayar’a bilgiler verdi. İskenderun halkının asfaltla tanışacağını müjdeleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil;”bu güne kadar maalesef hiç sağlam asfalt dökümü yapılmamış. Biz çok güçlü bir şartname hazırladık. Karayolları Genel Müdürlüğünün şartnamesine yakın bir ihale yapacağız.140 bin ton asfalt ihalemiz bittiği an 10 mahallede birden asfaltta başlayacağız. Uzun seneler korunaklı ve dayanıklı bir asfalt hizmetini İskenderun halkının hizmetine sunacağız”dedi. IMG_6588 IMG_6603 IMG_6626 IMG_6664 IMG_6673 IMG_6678 IMG_6767 IMG_6771 IMG_6774 IMG_6787 IMG_6791 IMG_6813 IMG_6822

 

Önceki İçerik23 Nisan’da Savaş Gemileri Ziyarete Açılıyor
Sonraki İçerikFunny Jumps İle Fit Görünüm