Başkan Dingil,Hayırlar Çarşısı etkinliğine katıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hayırlar Yaptırma ve Koruma Derneği tarafından düzenlenen Hayırlar Çarşısı etkinliğine katıldı. Tayfur Sökmen Caddesi üzerinde düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan İskenderun Hayırlar Yaptırma ve Koruma Derneği Başkanı Mustafa Arat, kermes adını kullanmaktan ziyade yaptıklarının hayırlar çarşısı olarak adlandırılmasının daha doğru olacağını ifade etti.

Dernek Başkanı Arat Türkiye’de dört dernekten birisi olduklarına dikkat çekerek, bütün insanlar kıymetlidir, değerlidir. İnsanlara sahip çıkmak bizim vazifemizdir dedi. Hayırlar çarşısı etkinliğinin ev sahibi sıfatıyla konuşma yapmak üzere davet edilen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil:”örf ve adetlerimizin yaşatılması açısından böylesi güzel organizasyonları anlamlı buluyorum. Evlatlarımızın maneviyatlarının yükseldiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Emeği geçen hocalarımızı canı gönülden kutluyorum. Yakın bir zaman içerisinde yeni kermes alanları yapacağız. Daha sağlıklı ve düzenli alanlar içerisinde etkinlikleri yapmanızı sağlayacağız”dedi. Törene katılan İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit ise konuşmasında şu görüşlere yer verdi; insan sevgisi odaklı hizmetlerden dolayı emeği geçenleri kutluyorum.

Bu hayırlar ilelebet devam edecektir. İyiliği ve güzelliği paylaştıkları için Dernek yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum”dedi. Yapılan konuşmaların ardından İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil tarafından kurdele kesimi yapılarak hayırlar çarşısının açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni sonrasında alanda bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e yeni kermes alanlarının yapılacak olmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, çok yerinde ve isabetli bir karar. Başkanımıza bu düşüncesinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu hizmet şimdiye kadar şehrimizde bir eksiklikti dediler.

kermes 1 kermes 2 kermes 3 kermes 4 kermes 5

Önceki İçerikFUTBOL VE MASA TENİSİ TURNUVALARI SONA ERDİ
Sonraki İçerikÜÇ AYLARIN BAŞLANGICI VE REGAİP KANDİLİ