Ak Parti Adayları Görücüye Çıktı

ADAYLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

AK Parti Hatay’ın 25.dönem Milletvekili Adayları Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli bir tanıtım toplantısıyla görücüye çıktı. Kapalı Spor Salonu’nu hınca hınç dolduran partililere tanıtılan milletvekili adayları, Hatay’ın başarısı için birlik içinde çalışacakları sözünü verdi.

Ahmet Selçuk İlkan adaylardan önce salonu coşturdu

Kapalı Spor Salonu’nu hınca hınç dolduran Ak Partililere adayların tanıtımından önce bir sürpriz yapılarak ünlü sanatçı Ahmet Selçuk İlkan tarafından mini bir konser verildi. Ekibiyle birlikte söylediği şarkılar ve yüreklere dokunan şiirleriyle partilileri zaman zaman duygulandıran kimi zaman da coşturan Ahmet Selçuk İlkan büyük alkış aldı.

ADAYLAR GÖNÜLLERDE YER EDİNDİ

Milletvekili adayları salonda büyük coşkuyla karşılanırken, salonu dolaşarak tüm partililerle selamlaştılar. Sadullah Ergin öncülünde salonu selamlayan adaylar, sloganlarla desteklenirken, Hatay’a layık birer vekil olmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarının sözünü verdiler.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç: Kampanya döneminin başarılı geçmesini diliyorum

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, bugün itibariyle kampanya dönemine girdiklerini belirterek; “25.Dönem aday tanıtım toplantısına hoş geldiniz. Ovada tarlada işinizi, evde eşinizi bırakıp geldiniz, hepinize minnettarız. Fazla söze gerek yok, Ak Parti vücut diliyle konuşan bir partidir. Burada birlik ve beraberliğin olduğu görülüyor. Kampanya döneminin başarılı geçmesini diliyorum, seçimlerin başta Hatay olmak üzere tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Kadın Kolları İl Başkanı Sabahat Özgürsoy Çelik ise yaptığı konuşmada; “Allah’ın rızasını kazanmak, vatana millete hizmet etmek dışında hiçbir hedefimiz yoktur. Tüm teşkilat üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum.”dedi.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci partililerden söz alma geleneğini sürdürdü. Başkan Kimyeci seçimlerde başarı için tüm salondan çalışma sözü alırken şunları kaydetti; “Düğünümüze hepiniz hoş geldiniz. Artık söz bitip icraat başlayacak. Ak Parti Hatay’a bugüne kadar gelmeyen tüm hizmetleri getirdi, bizler görev alan 11 belediye başkanıyla birlikte yerel hizmetleri birlikte yapmaya gayret ediyoruz. Belediyeler olarak tüm desteği hükümetimizden görüyoruz. Belediye Başkanları olarak hizmetin en kralını, en kalitelisini bizler sunmak zorundayız. Her 15 günde 1 tüm ibadet mekanlarını temizliyoruz. Vatandaşın ayağını çamura değdirmemek için elimizden geleni yapıyoruz. Parklar ve bahçeler yapıyoruz, 65 yaş üstü tüm yaşlılarımızı evde ziyaret edip eksiklerini gideriyoruz. Kadınlarımıza spor yaptırıyoruz, ama bu hizmetlerin devamı için 10 vekile de talibiz.”

Adaylar başarı sözü verdi

Yapılan konuşmaların ardından milletvekili adayları 10.sıradan başlayarak konuşmalarını yaptılar. Adayların konuşmasındaki ortak nokta başarı çıtasının yükseltilmesi oldu.

Adaylar şu şekilde konuştular;

Ahmet Demirtaş: Ak Parti’nin başarısı için çalışan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Gece gündüz çalışıp hedefe ulaşacağız. Bizler çalışalım ki ülke hizmet görsün.

Canan Kahraman: Çıkılan bu yolda bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Her zaman oyları yukarı çıkarmak için çalıştık bu yılda amacımız 10 vekilin hepsini Ak Parti’den çıkarmak olacak.

Mehmet Hacıoğlu: Ben bu yola Reyhanlı’dan çıktım. Reyhanlı’da 7 yıl İlçe Başkanlığı yaptım, Reyhanlı’daki yüzde 38’lik oy oranını yüzde 70’lere çıkardık, biz Reyhanlı olarak Ak Parti’ye destek verdik vermeye devam edeceğiz. Millete hizmet için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğimize söz veriyorum.

İbrahim Naci Yapar: Bu kutlu davada hizmet eri olmanın gururunu yaşıyorum. Hatay bu süreçte en başarılı iller arasında yer alacak ben buna inanıyorum. Hatay daha fazla hizmet alacak ben buna inanıyorum. adaylık sürecinin başarılı geçeceğine inanıyorum bu yolda bize destek veren herkese teşekkür ederim.

Tülin Durgun Yetim: 2 asırdır yaşanan sorunlar, vurulan prangalar Ak Parti dönemiyle son buldu. Biz Ak Parti olarak ülkenin gelişimine destek verdik vermeye devam edeceğiz. Biz elimizi taşın altına koyduk artık sıra ve söz sizde. Ak kadrolar başarımız için çalışmaya başladı, Meclis’e giden kadın vekil olmak istiyorum bu yolda bana destek vermenizi bekliyorum. Tüm partileri sandığa gömeceğiz.

Hacı Bayram Türkoğlu: Sizlerle birlikte istikbale kilitlenmek ne güzel, salondaki coşkuyu görünce heyecanlanmamak elde değil. Bizlere emanet ettiğiniz vekilliği layıkıyla yerine getirmek için elimizden geldiğince çalıştık. Geçen dönem olduğu gibi bu dönemde emanetinizi taşımak için bu yola çıktık. Makamlar ve mevkiler kalıcı değil, esas olan hizmeti bölgeye getirebilmektir.

Mehmet Alğan: Sadullah Ergin beye teşekkür ediyorum. Türkiye artık eski ülke değil, IMF’ye borç verir hale geldik. Bölgenin ve İslam aleminin ağabeyi haline geldik. Biz gençlerin omuzlarında büyük bir yük var, bu hizmet bayrağını daha ilerilere götürmek zorundayız. Bu yolda gereken her şeyi yapacağız. Türkiye devler liginin bir mensubu oldu. Daha iyi bir siyaset ve daha iyi bir ülkenin olabileceği gösterildi. Bizim rakibimiz muhalefet olamaz, onlar biz, 100 yıl geriden takip ediyor. Biz yeni dönemde de kendimizle yarışacağız.

Mehmet Öntürk: 13 yıllık iktidarımızla önce ülke istikrarını sağladık. Ardından reformlar yaptık, bunları yapmamızdaki tek güç sizdiniz. Dünya genelinde yaşanan tüm sıkıntılara rağmen ülke olarak büyümeye devam ettik. Yapılan tüm engellemelere rağmen bu ülke dimdik ayakta, 2023 hedeflerini yaşatmak için bu seçimden başarıyla çıkacağız. Sadullah Ergin abimize çok teşekkür ediyoruz. Seçimlerden çok güçlü bir kadroyla Ankara’ya gideceğimize inanıyorum.

Orhan Karasayar: Her seçimde Hatay’da tarih yazdık, bu seçimde de yine aynı başarıyı yakalayacağız. Ben Hatay’ın yeni bir tarih yazacağına inanıyorum. Hatay’a hizmet getirmeye devam edeceğiz, en çok hizmet alan 4.il Hatay’dır, bu nedenle Hatay’a ne istenirse yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın. Sizlerin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmetindeyiz. Artık güçlü ve büyük bir ülkeyiz. Tembelliğe düşmeden şimdiye kadar nasıl çalıştıysak bundan sonra da aynı şekilde çalışacağınıza inanıyorum.

Adem Yeşildal: Salondaki herkese sonsuz teşekkür ederim. Aile olarak birlik ve beraberlik içinde büyük başarılara imza attık. Hatay olarak çok büyük hizmetler aldık, bundan sonra da almaya devam edeceğiz. Kardeşlik içinde birlik içinde yolumuza devam edeceğiz. Seçime kalan 50 gün içinde tüm haneleri ziyaret edecek, gönülleri fethedeceğiz.”

Son olarak sahneye çıkan Adalet Eski Bakanı Sadullah Ergin, hem partililerden helallik istedi, hemde başarı sözü aldı. Ergin konuşmasında duygu dolu anlar yaşarken tüm salon Ergin’i sloganlarla destekledi.

Sadullah Ergin konuşmasında şunları kaydetti; “14 yıl önce kurulduk, 13 yıldır iktidardayız. Bu 13 sene ülkemiz ve milletimiz için huzur, güven, kardeşlik ve dayanışma getirdi. Bizim dönemimizde ülkemiz büyük bir atılım gerçekleştirdi. Bu atılımı sizlerin sayesinde yaptık. Gözümüz arkada kalmayacak 10 tane kardeşimiz bu bayrağı bizden daha ilerilere taşıyacak. Gönül huzuruyla bu emaneti gençlerimize teslim edeceğiz. Teşkilatımın ve başkanımın bundan sonra emrinde olarak bundan sonra hizmete devam edeceğim. Geriye dönüp baktığımızda ülkemizin kazandıklarını görüyoruz, Hatay 13 sene önce hayal bile edilemeyecek bir yere geldi. Bu 13 yılda kalbini kırdığımız üzdüğümüz arkadaşlarımız olmuştur, ama biz sürekli olarak başarı için çalıştık, şimdiye kadar ki seçimlerde en başarılı sahil ili Hatay olmuştur, bundan gurur duyuyoruz. Biz bu çıtayı getirip buraya koyduk, gençlerimiz bu çıtayı daha yukarılara taşıyacaklar. Milletvekili olarak sizlere salonlarda son hitabım bu olacak. Dargınlık, kırgınlık ve gönül koymaları bir kenara bırakıp başarı için çalışmalıyız. Ben hakkımı herkese helal ediyorum, herkesten de helallik diliyorum.”

1 10 8 7 6 4 3

Önceki İçerikDr. Riyat Kırmızıoğlu’nun seçim bürosu açılışı yoğun kalabalık nedeniyle mitinge dönüştü
Sonraki İçerikFUTBOL VE MASA TENİSİ TURNUVALARI SONA ERDİ