TURİZMİ İYİ NOKTALARA TAŞIMAK GÖREVİMİZDİR

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Turizm Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Seyfi Dingil kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi;”toplumumuzda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve vatandaşlarımızın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinlikler düzenlenerek “Turizm Haftası” kutlanmaktadır. Güneşi kucaklayan şehir İskenderun’da Turizm haftası münasebetiyle farklı etkinlikler düzenlenmek suretiyle turizm dinamikleri harekete geçmektedir. Turizm ülkeler için olduğu kadar insanlar için de önemli bir faaliyettir.

Ülkelerin gelişmişlikleri turizme önem verdikleri ve geliştirmeleriyle doğru orantılıdır. Turizm farklı kültürlerin farklı topraklarda bir araya gelmesini sağlayan bir etkinlik alanı olarak önem kazanmaktadır. Akdeniz’in incisi güzel şehrimizin de turizmin öneminin hepimiz bilincindeyiz. Turizme sahip çıkma gereği, her bireyin ve özellikle yerel yönetimlerin öncelikli görevidir. Yeşiliyle, mavisiyle hoşgörünün başkenti şehrimizi turizmde daha iyi noktalara taşımak görevimizdir. İskenderun Belediyesi olarak her daim turizm sektöründe bulunan tüm paydaşların hizmetlerinde olacağımızın bilinmesini istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 2015 turizm sezonunun turizm sektöründe yer alan otel, acente ve tüm işletmelere hayırlı olmasını dilerim.

IMG_6825