İTFAİYE AĞI BÜYÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) İtfaiye Daire Başkanlığı’na Türkiye Belediyeler Birliği’nden(TBB) hibe edilen 2 adet yangın söndürme aracı Yayladağı ve Reyhanlı ilçe birim amirliklerine teslim edildi.

HBB Başkan Vekili Serdar Güven, HBB İtfaiye Daire Başkanı Fevzi Kilisli, şube müdürleri yanı sıra itfaiye personelinin düzenlediği törenle Yayladağı ve Reyhanlı ilçe birim amirliklerine teslim edilen yangın araçları böylelikle olası yangın olaylarına daha kısa sürede müdahalede bulunabilecek.

Kısa bir konuşma yapan Başkan Vekili Güven, 18 tane daha yangın söndürme aracının 15 Mayıs itibariyle Büyükşehir Belediyesi’ne kazandıracaklarını ve bunları ilçelere dağıtacaklarını müjdeleyerek;” Böylelikle büyükşehirin itfaiye ağı genişliyor, yayılıyor ve güçleniyor. Bu araçların ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor tüm çalışanlarımıza kazasız ve belasız başarılı çalışmalar diliyorum.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Daire Başkanı Kilisli, Başkan Vekili Güven’e araçların özellikleri hakkında bilgiler verdi. Ayrıca Kilisli ve Güven kardeş şehir olan Almanya’nın Aalen Belediyesi’nden hibe edilen itfaiye aracında incelemelerde bulundu.

HBB'NİN İTFAİYE AĞI BÜYÜYOR VE GÜÇLENİYOR (1) HBB'NİN İTFAİYE AĞI BÜYÜYOR VE GÜÇLENİYOR (2) HBB'NİN İTFAİYE AĞI BÜYÜYOR VE GÜÇLENİYOR (3) HBB'NİN İTFAİYE AĞI BÜYÜYOR VE GÜÇLENİYOR (4)