‘Çok Amaçlı Salon’ Projesi Hayata Geçiyor

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatıyla hazırlanan, ‘Çok Amaçlı Salon’ projesi 3 ilçenin 11 mahallesinde hayata geçiyor.

Başkan Savaş, 15 ilçenin bütün mahallelerinde yaşayan insanların sosyal, kültürel ve toplumsal ihtiyaçlarını karşılayacak tesislere gelen talepler doğrultusunda hayata geçirilen “Çok Amaçlı Salon” projesi Altınözü, Yayladağı ve Arsuz ilçelerindeki 11 mahallede çalışmalara start verildi.

Toplam 10 Milyon TL’ye mal olacak olan ve içerisinde düğün salonu, taziye evi, meslek edindirme kursları, muhtarlık binası, okuma ve internet salonu, gelin odası, kafeterya ve sergi salonu gibi alanların olacağı projenin yapımına önümüzdeki günlerde başlanarak Ekim ayında hizmete girmesi planlanıyor.

750 metrekareden bin metrekareye kadar alanlarının farklı olacağı ‘Çok Amaçlı Salon’ projesi hatırlandığı üzere Antakya, İskenderun ilçelerinin yanı sıra HBB Meclis salonunda mahalle muhtarlarıyla yapılan toplantılarla tanıtımı Başkan Savaş tarafından yapılmıştı.

Projeye yönelik bir açıklama yayınlayan Başkan Savaş, “Sosyal hareketliliği sağlayacak modern 11 mekanın hazırlığı için çalışmalara başladık. Tarihi zenginliğin yanı sıra sosyal ve kültürel yapısıyla aktif bir konuma sahip mahallelerimizde çok amaçlı salon kullanımı konsept itibarıyla biraz daha fazla fonksiyonel olarak planlanan, oldukça modern, şık ve hoş görünümlü salonlarımızı, bu yıl sonuna doğru bitirterek halkımızın hizmetine sunacağız. Hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

'ÇOK AMAÇLI SALON' 3 İLÇENİN 11 MAHALLESİNDE HAYATA GEÇİYOR (1) 'ÇOK AMAÇLI SALON' 3 İLÇENİN 11 MAHALLESİNDE HAYATA GEÇİYOR (2) 'ÇOK AMAÇLI SALON' 3 İLÇENİN 11 MAHALLESİNDE HAYATA GEÇİYOR (3) 'ÇOK AMAÇLI SALON' 3 İLÇENİN 11 MAHALLESİNDE HAYATA GEÇİYOR (4) 'ÇOK AMAÇLI SALON' 3 İLÇENİN 11 MAHALLESİNDE HAYATA GEÇİYOR (5)

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi e-devlet uygulamasına geçen Hatay’ın ilk ve tek Belediyesi
Sonraki İçerikSarıseki’de Kırmızıoğlu’na Coşkulu Karşılama