BRİÇ SPORU HATAY’DA ÖRNEK TEŞKİL ETMELİDİR

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Türkiye Briç Federasyonu ve HBB işbirliği ile İskenderun’da 17.’si düzenlenen Briç Festivali’ne katılarak Briç severlere başarılar diledi.

İskenderun Briç Salonu’nda düzenlenen festivale Başkan Savaş yanı sıra, İskenderun Körfez Briç Spor Kulübü Başkanı Mehmet Çorapçı, HBB Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanı Mehmet Mursaloğlu ve Türkiye genelinden katılan milli sporcuların yanı sıra 200’e yakın sporcu katıldı.

Festivalde konuşma yapan Başkan Savaş, 17. Briç Festivalinin bir başlangıç olduğunu ve briç severlerin daima yanında olacağını söyledi.

Briç sporunun zeka ve takım oyunu olduğuna dikkat çeken Başkan Savaş, “Briç sporu çok zarif ve Hatay’da örnek teşkil etmesi gereken bir spor. Özellikle genç sporcuların briç oyununda başarılı olması lazım ki cazip spor olarak yaygınlaşsın. Bunun için sporcularla el birliği yaparak bu festivalleri ve Briç sporunu Hatay’da geliştireceğiz’’ dedi.

17. Briç Festivaline katılan herkese ve dışarıdan gelen misafirlere başarılar dileyen Başkan Savaş, dereceye giren takım sporcularına kupalarını verdi ve başarılarının devamını diledi.

Kupa takdiminin ardından İskenderun Körfez Briç Spor Kulübü Başkanı Mehmet Çorapçı, katkılarından dolayı Başkan Savaş’a plaket takdim etti.

BAŞKAN SAVAŞ BRİÇ SPORU HATAY’DA ÖRNEK TEŞKİL ETMELİDİR (3) BAŞKAN SAVAŞ BRİÇ SPORU HATAY’DA ÖRNEK TEŞKİL ETMELİDİR (4) BAŞKAN SAVAŞ BRİÇ SPORU HATAY’DA ÖRNEK TEŞKİL ETMELİDİR (5) BAŞKAN SAVAŞ BRİÇ SPORU HATAY’DA ÖRNEK TEŞKİL ETMELİDİR (6) BAŞKAN SAVAŞ BRİÇ SPORU HATAY’DA ÖRNEK TEŞKİL ETMELİDİR (7) BAŞKAN SAVAŞ BRİÇ SPORU HATAY’DA ÖRNEK TEŞKİL ETMELİDİR (8)

Önceki İçerikCHP’li kadınlardan Culha’ya tam destek
Sonraki İçerikCHP Hatay Milletvekili Adayları listesi belli oldu 2015