GÜL “ GENEL MERKEZ TABANIN SEÇİMİNE UYMALIDIR”

MHP Hatay Milletvekili aday adayı İbrahim Gül ziyaret ettiği MHP İskenderun ilçe teşkilatında MHP genel merkezinin ani olarak yaptığı temayül yoklamasını değerlendirdi.

MHP Genel merkezinin ilk kez bir seçimde anlık temayül yoklaması yaptığına dikkat çeken İbrahim Gül bu uygulamanın çok ani olmakla birlikte çok verimli sonuçlar doğuracağını beklediğini söyledi. MHP İskenderun ilçe teşkilatını ziyaretinde partililer tarafından sıcak bir ortamda karşılanan Gül burada yaptığı konuşmada temayül yoklamasını değerlendirdi.

Genel merkezin hem kamuoyu yoklaması hem de temayül sonuçlarıyla aday belirleme sürecini tamamlamayı planladığını belirten İbrahim Gül bu uygulamanın MHP’yi başarıya taşıyacağını beklediklerini söyledi. Noter huzurunda yapılan telefon numarası çekilişleri sonrasında partiye kayıtlı herkese telefonla ulaşılarak yapılan temayülde kendisi adına iyi sonuçlar çıkacağından emin olduğunu belirten İbrahim Gül genel merkezin temayül sonucuna göre hareket etmesini beklediklerini dile getirdi.

Screenshot_1 Screenshot_2