Nuri Üyesen’e TÜMSİAD’dan anlamlı plaket

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Hatay Şube Başkanı Av.Hasan Ertürk, Selam projesine desteğini esirgemeyen İş adamı Nuri Üysen’e dernek binasında plaket taktim etti. Geçtiğimiz hafta sonu Geneçlik merkezinde düzenlenen plaket törenine şehir dışında olduğu için katılamayan İş Adamı Nuri Üysen TÜMSİAD Yönetimini dernek binasında ziyaret ederek, derneğin çalışmaları hakkında Başkan Av.Hasan Ertürk’den bilgiler aldı. TÜMSİAD olarak siyaset gözetmeden Hatay’lı iş adamlarını bir çatı altında toplamayı hedeflediklerini belirten TÜMSİAD Başkanı Av.Hasan Ertürk, “Dernek olarak Hatay’da selam projesi ile bir kıvılcım başlattığımızın tahmin ediyorum. Bir hafta süre ile dolu dolu programlarla halkımızı bir araya getirmeyi, selamlaşmayı yaygınlaştırmayı hedefledik. Bunda da başarılı olduğumuzu zannediyorum.

Bu tür sosyal projelerimiz artarak devam edecektir” dedi. İş adamı Nuri Üysen ise, “Gerçekten İskenderun’da başlatmış olduğunuz bu projeden çok etkilendim. Özellikle tanıtım filminde insanları bir araya getirmeniz çok manidar.Bizler iş adamları olarak her zaman yanınızdayız” şeklinde konuştu. TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Av.Hasan Ertürk, İş Adamı Nuri Üysen’e Selam projesine katkılarından dolayı dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte plaket takdim etti.

NURİ ÜYSEN TÜMSİAD ZİYARET (1) NURİ ÜYSEN TÜMSİAD ZİYARET (2) NURİ ÜYSEN TÜMSİAD ZİYARET (3) NURİ ÜYSEN TÜMSİAD ZİYARET (4) NURİ ÜYSEN TÜMSİAD ZİYARET (5) NURİ ÜYSEN TÜMSİAD ZİYARET (6) NURİ ÜYSEN TÜMSİAD ZİYARET (7)